BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Suus76

  1. S

    Pulled pork niet te pullen

    Hahaha al doende.... de smaak was echt top hoor
  2. S

    Pulled pork niet te pullen

    Ik heb op temperatuur gekookt. Zowel met een losse thermometer als weber Igrill2. Ik Heb een kerntemperatuur van 88 graden aangehouden ( volgens recept) . En toch na een uur rusten niet te pullen. Moet met een vleesmes Het vlees snijden en het is niet de pulled pork die ik de eerste keer had...
  3. S

    Pulled pork niet te pullen

  4. S

    Handschoen in de aanbieding

    https://www.dirksartistsupplier.nl/bladen/catalogus/80.1_gieterijbenodigdheden.htm Tot 1000 graden beschermd. Maar alsnog zou ik echt proberen zo min mogelijk die loeihete spullen vast te houden.
  5. S

    Handschoen in de aanbieding

    Kevlar handschoentjes, en dan nog houdt dat maar voor even. Ik zou altijd voor veilig gaan en gereedschappen gebruiken om echt hete deflector platen en of roosters er uit te halen.
  6. S

    Handschoen in de aanbieding

    Ik zou ook echt geen opgestookte steen of plaat willen pakken met stoffen handschoenen aan  :D
  7. S

    Handschoen in de aanbieding

    Jawel hoor, maar geen 10 minuten met opgestookt rooster, zou ik met geen enkele ah dachten doen. Ze bevallen mij heel goed ware het niet dat ze wek wat groot zijn. Ik pak mij. Kokend hete joetisserie er zo mee uit de motor .
  8. S

    Handschoen in de aanbieding

    Bij action 2,49 per stuk ;-)
  9. S

    Hoes voor Kamado big Joe

    Tip: haal het bovenste deelnuut je top vent ( als je de nieuwe Joe hebt met de nieuwe topvent i.p.v. de daisywheel) Die blijft namelijk hangen in de hoes en klettert dus ee uit als je de hoes er af tilt. Zo hadden wij op de eerste dag al een krasje er op omdat ie dus in de hoes hing. Verder is...
  10. S

    Jalapino poppers

    Arme Pino.... Zelf pepers kweken is ook goed te doen, ik zaai ze in januari al en kan dan vanaf half augustus kilo?s oogsten ( ook Habanero en padron en madamme Jeanette) mijn planten staan in een kas maar op Een zo rijke warme plek in de tuin of gewoon in de vensterbank doen ze het uit de...
  11. S

    Bij de Lidl namaak weber gourmet systeem 57 cm

    Nohh leuk zeg! En die koe zeker alleen bij brisket en kip moet beer can zijn?
  12. S

    Bij de Lidl namaak weber gourmet systeem 57 cm

    Mijn ervaring met gietijzer is dat het vele malen hoger opgestookt kan worden, ik denk dat die maximum temperatuur meer voor dw vorm vermeld wordt aangezien het echt ruw gietijzer is. En voor 13 euro durf ik het wel te wagen naar hoger ( en met 250 graden krijg je echt wel sear Marks  hoor)
  13. S

    Bij de Lidl namaak weber gourmet systeem 57 cm

    Ohhh ik heb een varkentje bij Mn naam  :D
  14. S

    Eerste pulled pork Big Joe

    Hij was geweldig. Gegeten op een stuk Turks brood ( onze Turkse bakker bakt echt heerlijk mooi goudgeel brood) met coleslaw. Zeker voor herhaling vatbaar en nog 5 porties in de vriezer!
Terug
Bovenaan Onderaan