Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb op temperatuur gekookt. Zowel met een losse thermometer als weber Igrill2. Ik
Heb een kerntemperatuur van 88 graden aangehouden ( volgens recept) . En toch na een uur rusten niet te pullen. Moet met een vleesmes
Het vlees snijden en het is niet de pulled pork die ik de eerste keer had...
https://www.dirksartistsupplier.nl/bladen/catalogus/80.1_gieterijbenodigdheden.htm
Tot 1000 graden beschermd. Maar alsnog zou ik echt proberen zo min mogelijk die loeihete spullen vast te houden.
Kevlar handschoentjes, en dan nog houdt dat maar voor even. Ik zou altijd voor veilig gaan en gereedschappen gebruiken om echt hete deflector platen en of roosters er uit te halen.
Jawel hoor, maar geen 10 minuten met opgestookt rooster, zou ik met geen enkele ah dachten doen. Ze bevallen mij heel goed ware het niet dat ze wek wat groot zijn. Ik pak mij. Kokend hete joetisserie er zo mee uit de motor .
Tip: haal het bovenste deelnuut je top vent ( als je de nieuwe Joe hebt met de nieuwe topvent i.p.v. de daisywheel)
Die blijft namelijk hangen in de hoes en klettert dus ee uit als je de hoes er af tilt. Zo hadden wij op de eerste dag al een krasje er op omdat ie dus in de hoes hing. Verder is...
Arme Pino....
Zelf pepers kweken is ook goed te doen, ik zaai ze in januari al en kan dan vanaf half augustus kilo?s oogsten ( ook
Habanero en padron en madamme Jeanette) mijn planten staan in een kas maar op
Een zo rijke warme plek in de tuin of gewoon in de vensterbank doen ze het uit de...
Mijn ervaring met gietijzer is dat het vele malen hoger opgestookt kan worden, ik denk dat die maximum temperatuur meer voor dw vorm vermeld wordt aangezien het echt ruw gietijzer is. En voor 13 euro durf ik het wel te wagen naar hoger ( en met 250 graden krijg je echt wel sear Marks hoor)
Hij was geweldig.
Gegeten op een stuk Turks brood ( onze Turkse bakker bakt echt heerlijk mooi goudgeel brood) met coleslaw. Zeker voor herhaling vatbaar en nog 5 porties in de vriezer!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.