Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Koningsdag! Een mooi moment om een koninklijke maaltijd te bereiden, geheel van de Bastard. Voor mijn vrouw zalm op een cederhoutplankje en mij spareribs. En de eerste keer mijn rotisseriemand met krieltjes gebruikt.
Het vergde natuurlijk wat timing en passen meten om het allemaal gelijk klaar...
Vorige week stond mijn eerste stoofvlees op het programma. Alles in huis, maar wat een slecht weer! 🌧️ Dus alles in de crockpot slowcooker. Lekker, maar geen lol aan!
Dus van de week, dacht ik, wat voor stoofgerecht kun je maken met kip? Ja natuurlijk, rendang van kippendijen. Daarna heb ik...
Mijn eerste bavette rollade aan het spit met krieltjes. Erg lekker, mals en smaakvol stukje vlees. 😋
Ik heb hem gevlinderd en daarna gevuld met pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en baby spinazie. Wat een klassieker, hè? Uiteindelijk gekozen voor start van 110 graden en het eindigde...
Die snap ik. Maar in bijv Recipe keeper kan ik een link importeren en de app verwerkt dan de info tot een overzicht, boodschappenlijst, ingredienten, voedingswaarden en nog een paar dingen. Alleen het onbeperkt gebruik heeft een flinke prijs (€15,99)
Ik heb ondertussen een verzameling A4-tjes van recepten, die ik op verschillende sites heb gevonden. Eigenlijk zonde van die dooie bomen, dat had beter houtskool kunnen worden.
Dus, ik zou graag deze websites importeren in een recepten-app. Nu zie ik allerlei apps in de store staan. Maar welke...
Als beginner probeer ik elke week wel iets te bereiden op mijn kamado. Nu hadden mijn gezinsleden verschillende wensen wat op tafel moest komen. Dus ik begon met gerookte kip op 110C en 2 chunks kersenhout. De hele buurt uitgerookt.
Daarna 2kg kippendijfilets voor pulled chicken op 160C. Ook...
In najaar 2023 heb ik mijn Bastard gekocht en dat was echt wennen. Heel lang geleden barbecuede ik op houtskool totdat ik een electrische Weber kreeg. Het deed trouwe dienst voor met name vlees grillen. De eerste keren op mijn Bastard heb ik het heel safe gehouden met kippendijen. Ondertussen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.