BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Strakkejakke

  1. S

    Overstap naar smoker

    Een tijdje terug ook over allen liggen twijfelen. Zelf voor de fornetto gekozen omdat vooral de bouwkwaliteit en de mandjes binnenin mij erg aanspraken. De mandjes zorgen voor wat meer rust bij grote stukken vlees: in tegenstelling tot roosters zal je Boston butt hier niet snel afvallen als je...
  2. S

    smokey mountain 47 of 57

    Of een fornetto Razzo! 57 voor de prijs van een wsm 47. En extra capaciteit want drie roosters/mandjes. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over. Passen trouwens 6 grote butts op voor de echt grote feestjes [emoji28]
  3. S

    R?sle smoker no.1 f150

    Hier intussen een 2-tal maanden de fornetto in gebruik. Erg tevreden van bouwkwaliteit. Eerste paar grote sessies achter de rug. Dit weekend een run met 6 butts. [emoji16] Tevreden met de keuze voor de fornetto dus, al mocht het deurtje wat groter.
  4. S

    R?sle smoker no.1 f150

    Hoeveel butts zou je dan gelijktijdig kunnen smoken? De extra brandstof is in principe geen issue. Heb op een wsm 57 al enkele keren grote sessies gehouden en kreeg daar niet veel meer dan 4 butts van 5kg/st op kwijt... gezien ik voor de foodtruck echt grotere hoeveelheden wil in 1 sessie, leek...
  5. S

    R?sle smoker no.1 f150

    Bedankt allen voor de feedback! De rosle heeft wel een kleinere diameter als ik het goed heb? Zou nl voor de grote uitvoering van de fornetto willen gaan... doel is catering, dus capaciteit is erg belangrijk, ik dacht op de fornetto met de 3 niveaus substantieel meer gelijktijdig te kunnen...
  6. S

    R?sle smoker no.1 f150

    Hoi Smart, bedankt voor de links. Had het topic een tijd geleden ook al gelezen, maar de discussie van afgelopen maanden gemist. Ik neig erg hard naar de fornetto, vnl owv bouwkwaliteit en de manden... ik begrijp echter dat jijzelf de rosle hebt gekocht? Ik zou zelf niet gaan gebruiken als...
  7. S

    R?sle smoker no.1 f150

    Was je niet tevreden van de fornetto? Ik overweeg die sterk, lijkt mij een erg goede smoker te zijn. Eventueel met platform kan je die toch mobiel maken...
  8. S

    Het is een Fornetto Razzo smoker geworden

    Super, bedankt voor de foto's! De review had ik al gevonden ja! Veel plezier met het roken!
  9. S

    Het is een Fornetto Razzo smoker geworden

    Aanvullend: ik ben wat bezorgd over de grootte van de deurtjes... om kolen of hout toe te voegen tijdens de sessies lijken me deze nogal klein, en ik heb nog geen foto's gezien met het deurtje open en de ruimte tussen de kolenmand en de waterpan. Als je je ervaringen kan delen, eventueel met wat...
  10. S

    Het is een Fornetto Razzo smoker geworden

    Kan je wat links plaatsen naar de reviews? Zelf ook in de markt voor een smoker, en erg aan het twijfelen tussen deze en de wsm... weber is veilige keuze, maar deze lijkt me meer bang for the buck? Waarom heb jij deze gekozen?
Terug
Bovenaan Onderaan