Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het kan zeker geen kwaad Lennart. Ik zelf doe het nooit.
3 ? 😅
Daar kan ik me wel iets bij voorstellen! Das bij ons niet anders 🤣
Ik weet wel dat zout vocht onttrekt aan vlees. Dat heb ik zelf al als ik ze een uur in de rub zet.
Ik kon toch niet laten om het gisteren te maken.
We hebben er met zijn alle van genoten Kaspa! Dankjewel voor dit smakelijke recept! We hebben het samen gegeten met Aardappel Gratin Dauphinois van het recept van Ewald en boontjes.
Ik vond het krokantje van de ciabatta lekker bij de zeeduivel...
Heerlijk Buuk 😋
Heb toevallig gisteren nog heerlijke ribs gehad van de Bbq.
Ik heb wel 1 vraag aan je?
Waarom zet je je spareribs een dag van te voren in de rub ? Ik zelf haal ze meestal 1 uur van te voren uit de koelkast, ontvlies ze en smeer er vervolgens wat mosterd op en rub ze dan...
je hebt me geïnspireerd Kaspa met de smakelijk uitziende plaatjes om dit zelf eens gaan te maken.De planning was om dit zaterdag te maken met een lekker aardappelgratin en groenten van de Bbq, maar door het verwachte weer wordt het zondag. Ben benieuwd 😀
Heerlijke plaatjes weer Sander waar het water me weer in de mond loopt 😋👌🏻
Best handig hè zo een infrarood thermometer gun ? Ik zelf heb er ook zo eentje en gebruik deze ook voor de temperatuurmeting van mijn pizzasteen.
Een kippendeijen Cake is altijd lekker om te maken en je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten die erin doet. Wat ik zelf altijd doe als ik de laagjes maak is hem goed aanduwen zodat je meer in cakevorm krijgt zodat je meer volume krijgt en daardoor een robuustere kippendeijen cake krijgt...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.