BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Stefan206

  1. S

    Krentenbollen in de kamado

    Pizza is natuurlijk geen kleinbrood he! Daar zit qua bakken best veel verschil in. Hot and fast / minder hot and minder fast! Beetje dat idee.
  2. S

    Krentenbollen in de kamado

    Leuk idee om dit op de bbq te doen. Ik als oud bakker (26 jaar bakker geweest) de oven die we gebruikten had natuurlijk een stenen vloer, de krentenbollen en al het ander kleinbrood ging op een bakplaat de oven in. De oven was 260 graden met inschieten. We zorgden er voor dat de oven niet ging...
  3. S

    As waait rond in de kamado

    Heeft het ook niet met een onderdeuk te maken in combinatie met te snel je deksel open doen? Als je schuif open zet krijg je vuurtje veel zuurstof, volgens mij heb je dan een soort van overdruk in je ketel. Als je de luchttoevoer dichter zet, dan smoor je het vuur, naar mijn idee krejeer je...
  4. S

    Krentenbollen in de kamado

    Net na het bakken, insmeren met gesmolten geklaarde roomboter. Is wat veel bakkers doen.
  5. S

    Winkel in mijn buurt

    Dank je wel, deze kende ik nog niet. En is niet al te ver rijden. Het lijkt er op dat je het perfecte antwoord hebt gegeven. Tnx
  6. S

    Winkel in mijn buurt

    Hallo, Ik ben in de markt voor een kamado. Ik heb na veel lezen/video kijken een selectie van twee gemaakt. Kamado Joe Classic 3 en de Basterd VX Large. Ik ben echter op zoek naar een winkel die ze alle 2 heeft staan. Het liefst zo dicht mogelijk in de buurt van Zeewolde. Weet iemand een toffe...
  7. S

    Kamado Joe of BGE

    Hallo, ik lees in een hele hoop argumenten een verdediging van eigen keuzes. Maar welke is nou beter?
  8. S

    Nieuw hiero

    Hallo zojuist lid geworden van dit forum, ik keek al de video's van Noskos op foodporntube(YouTube) zo ben ik dus hier terecht gekomen. Ik ben dus Stefan uit Zeewolde, ik ben een beginner in het serieus bbqen ik heb al twee Webers versleten die gaan lang mee als je ze gewoon dag en nacht in de...
Terug
Bovenaan Onderaan