Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Maak je geen indirect gedeelte? Ik deel de Kamado voor dit soort runs altijd half direct (met halve plancha of half gietijzer) en de andere helft indirect met rooster en platesetter. Bij veel vlammen kan je dan het vlees op het indirecte gedeelte leggen.
Houtskool bewaar ik vanwege vocht altijd...
We lopen synchroon Lennart! Hier ook net deze week binnen en van het weekend ff testen met een tomahawk ๐
Thermometer ziet er kwalitatief goed uit๐
Bij de Inkbird ISC-007 versie die ik heb (met 'olifanten slang') kan je de controller uitzetten in de app en hem dan gewoon gebruiken als losse thermometer met meerdere probes. Als dit in de app voor de Inkbird ISC-027 kan dan zou dit inderdaad ook kunnen. Ik gebruik hem zelf alleen voor de...
Ziet er goed uit met die bark! Ik vacumeer de overgebleven pp altijd in verschillende porties en warm die dan op met mijn sous vide stick. Maar die moet je dan wel hebben uiteraard ๐
Heb net gister nog pulled pork van een Boston Butt gemaakt. Zat te denken wat ik nog met de rest (veel over) kon doen behalve het 'standaard' broodje.... Dit wordt hem! Top idee bedankt!
Bij 96 graden eraf gehaald omdat alles boterzacht was. Na die 1,5 uur bij het pullen nog bijna de handen gebrand. Blijft goed heet ingepakt in zo'n koelbox dus daarom die klauwen er even bij gepakt ๐
Het was tijd om de volgende van mijn bucketlist te maken: Flinke Boston Butt van ruim 5kg.
Lag al een tijdje in de vriezer bij mijn ouders omdat mijn eigen vriezer al vol ligt met andere BBQ goodies ๐
2 dagen voor ontdooien genomen en afgelopen vrijdag overdag tussen het thuiswerken lekker...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.