Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Snap niet echt waar je bang voor bent , primo en bge zijn 2 toppers in de kamado wereld. Dat is allang bewezen. Moet je dan echt weten waar het precies van gemaakt is .
Kies wat bij je past. Succes 😄
Kip in de natte pekel komt het krokante velletje niet ten goede. Voor de smaak wel . Ik zelf heb geregeld kip aan het spit . Ik zelf injecteer de borst en dijen met een rub oplossing. Voor de rest de kip droog ( zonder olie) op en onder het vel met de rub . 180 graden met de kolen in een kant...
Zo als ik de mand zie moet hij nog 2 cm zakken , dus met potjes 2,5 cm zou hij vrij staan . En de mand hoeft niet vlak vol te zitten als je bang bent dat het te dicht bij de platesetter zal komen . Anders boven in versmallen, maar dan moet alsnog gelast worden. En het gietijzer en vilt zal wel...
De pizza steen is te groot ,sluit te veel af voor een goede hitte stroom . De rooster als hij dicht kan is het goed , echter moet je er wel goed om denken dat hij er niet tussen komt wegens beschadiging van de Dome . En de kolenmand, weet niet hoe handig je bent maar onderin zie ik een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.