Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De rook kan aan 2 kanten goed weg. Alleen op windstille dagen wil de rook wel eens beetje blijven hangen. Meestal valt het met de rook ook wel mee. Daarom wil ik voor in de zomer misschien nog een afzuiging naar boven.
Bij 2 halve manen te weinig luchtstroom om hoge temperaturen te halen 250-300grd. Zelf niet geprobeerd, maar bbq guru Jeroen (hete kolen) gaf het aan.
Je kan ipv conveggtor ook gaan voor een pizzasteen(evt 2e) en gebruiken als conveggtor. De pootjes heb je niet meer nodig bij een eggspander...
Idd de 2 halve met schuine snedes passen wel. Maar dan wel alleen te gebruiken voor low en slow. Pizza gaat niet meer werken. Hiervoor heb ik toch een conveggtor genomen.
Maar echt een fijn systeem met die halve manen!!
Vandaag ook voor het eerst zalm koud gerookt. Is het beter om nog een dagje in de koelkast te bewaren voor de verdeling van de rooksmaak? Of kan ik deze beter gelijk invriezen?
Net alvast stukje geproefd en smaakt al goed [emoji2]
Ik woon ook in Roosendaal en ik vind beer n steak een prima restaurant!! Ben er al paar keer geweest en zou er zo weer naar toe gaan. Lekker en goed eten met lekkere biertjes. Hij komt soms ook het restaurant in om een praatje te maken. Prima kerel!
Hij staat zelf heel de avond achter de offset...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.