BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Martijn77

  1. M

    Even Voorstellen

    Welkom!
  2. M

    Eerste keer pulled porK

    Ziet er heerlijk uit!
  3. M

    Mijn eerste keer Pulled Pork.

    Het vlees inclusief bark was/is heerlijk! Dit is zeker voor herhaling vatbaar...
  4. M

    Even voorstellen

    Hallo Marcel, Het begon niet zozeer als een vraag maar meer iets waar ik nu tegenaan loop. Maar door alle goedbedoelde adviezen wordt het nu eigenlijk een klein topic😀. Ik gebruik de waterbak voor twee doelen: om de temperatuur stabiel te houden/krijgen, Een deel van de warmte wordt gebruikt om...
  5. M

    Even voorstellen

    Hallo Henk, Ik had voor deze sessie black ranch Marabu gebruikt, omdat dat geschikt zou moeten zijn voor lang en relatieve lage temperatuur bbq-en. Het houtskool was niet op maar het ging uit. Ik vond dat er ook vee grijze asvorming plaatsvond, in tegenstelling tot Dammers dat ik normaal...
  6. M

    Even voorstellen

  7. M

    Voorstellen

    Goedemiddag, Ik ben Martijn en woon in Froombosch, sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Bastard Large. Als het even kan probeer ik ieder weekend wel wat klaar te maken. Ik heb er inmiddels diverse geslaagde en minder geslaagde gerechten op bereid, en ik leer steeds bij. In de...
Terug
Bovenaan Onderaan