Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
sorry late reactie, was even druk geworden met werk (AKA ik was gewoon vergeten dat ik dit gevraagd had)
Iedereen bedankt voor alle suggesties, voor mijn probleem is het opgelost want we houden het kerstdiner bij mij thuis :)
voor ons gaat het dus een bavette rollade worden :)
Goedendag,
ik ben eigenlijk op zoek naar inspiratie / advies.
als alles door gaat gaan we met de familie kerst vieren en ik wil graag een lekker BBQ gerecht maken, alleen op de locatie van het diner is geen BBQ ter beschikking.
dus ik moet iets een dag of 2 / 3 van te voren maken, kan bewaren...
Hallo!
ik wil volgend jaar gaan beginnen aan een nieuwe bbq / smoker.
waarom?
ik vind het leuk om te maken.
ik wil meer ruimte in een bqq hebben
eisen / wensen:
- moet te besturen zijn met een bbq controller.
- zou leuk zijn als ik kan wisselen tussen kolen en hout gestookt (ja op hout dan...
tsja, titel zegt genoeg denk ik[emoji39]
nu de BBQ aan en op temperatuur laten komen[emoji4]
zal jullie updaten zodra het op de BBQ gaat.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
ik kan niet wachten tot ik de volgende kan gaan maken :p
zegt genoeg denk ik ;)
ook de minimale hoeveelheid aan kruiden vond ik perfect, ik wil graag de smaak van het vlees proeven, en een goed stuk (runder)vlees heeft geen "fancy" rub nodig, vind ik dan:LOL:
vandaag had ik bedacht om voor de eerste keer beef (short) ribs te maken.
dinsdag de ribben uit de vriezer gehaald en rustig laten ontdooien.
deze ochtend om 8 uur mijn bed uit en voorbereidingen treffen, speciaal hiervoor eikenhout van een wijnvat gekocht.
na de voorbereidingen voor de bbq...
Ik moet zeggen dat die van mij staat te verstoffen in de schuur.
Collega van mij had hem nog wel gebruikt en als je hem in de wind zet met allebei de ventilatie schijven open wil die wel op temperatuur komen bij hem....
Sent from my iPhone using Tapatalk
wat voor kleur heeft je mist?
en welke briketten?
ik ben gewend dat het een beetje rookt (zwart) maar geen gruwelijke hoeveelheden dat ik er rook signalen van kan maken (of iets dergelijks)
ik heb er helaas geen foto's van, maar het luchtrooster zit op de helft van het kolen rooster.
iedereen bedankt voor het meedenken :)
ik zal aankomend weekend eens wat aanpassingen doen en jullie op de hoogte houden van de vorderingen ;)
Er zit inderdaad een kolenrooster in.
De kolen liggen dus vrij van de bodem, niet heel veel speling maar toch wel een cm of anderhalf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.