Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Na meerdere malen pulled pork op de reguliere manier klaar gemaakt te hebben dacht ik dat ik het eens moest proberen uit een gietijzeren pan. Weliswaar geëmailleerd maar het zou de tijd moeten versnellen.
Nou dat deed het.. vanmorgen 2,5kg procureur om 09.30 op de bbq gelegd en vanmiddag om...
Varkenhaas bereid volgens onderstaand recept.
https://www.nasqbbq.nl/shashlik-van-gemarineerde-varkenshaas/
Goed gelukt!
Daarnaast nooit een voorstander geweest van warm fruit maar dit was echt een succes. Ananas met bruine suiker en kaneel.
Wel goed in de gaten houden want het wil snel...
Een mooi stukje bavette gekregen dus was heel benieuwd of ik hiervan ook een kleine rollade kon maken gevuld met pesto, zon gedroogde tomaten, pijnboompitten en grana padano.
Op 180 graden naar een kern van 52.
Goed gelukt, al zeg ik het zelf.
Goed geslaagde spareribs gemaakt vandaag. Heerlijk met eigen gemaakte BBQ saus op basis van cola.
Als toetje een appelkruimel van de BBQ met ijs en slagroom.
Top dag met GG.
Lekker en snel, top voor de doordeweekse dag. (Na werken)
Kippendij met van Beekum rub en ze waren een stuk sneller klaar dat verwacht. Binnen drie kwartier op 78 graden.
Heerlijk geslaagd.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.