BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Maarten215

  1. Maarten215

    Bubble big tasty met bacon.

    De saus kwam aardig goed in de buurt.
  2. Maarten215

    Bavette rollade met gegrilde aubergine, naan en tzadziki

    Dat ziet er goed uit Wietse. Die Bavatte ga ik ook echt snel ff maken.
  3. Maarten215

    Bubble big tasty met bacon.

    Beste genootschappers, Graag deel ik met jullie dit heerlijke recept. De double big tasty met bacon 😁😁. Voor Mijn vrouw een single big tasty 🤪 De broodjes voor de burger zelf gemaakt en afgebakken in de oven. Dit wil ik de volgende keer op de kamado doen. Het recept van de broodjes komt van...
  4. Maarten215

    Big Mac make-over

    De big Mac is altijd heel leuk om te maken. Ziet er smakelijk uit.
  5. Maarten215

    Bijzet meubel bbq

    Dankjewel voor je reactie. Ik ga inderdaad eens kijken bij de IKEA. Ik kwam ook deze tegen bij de vrienden van Hornbach. Deze heeft wel wieltjes. https://www.hornbach.nl/p/ooni-tafel-rvs-zwart-in-hoogte-verstelbaar-l-80x80x90-cm/10510411/
  6. Maarten215

    Bijzet meubel bbq

    Beste bbq liefhebbers, Ik wil graag naast mijn Q wat extra werkruimte hebben. Nu was mijn ooggevallen op de GRILLSKÄR van de IKEA. Zijn er mensen in het genootschap die ervaring hebben met dit product. Na het bbqen wil ik hem droog opbergen binnen...
  7. Maarten215

    Weer is heerlijk spareribs

    Erg leuk boekje en leuke simpele recepten
  8. Maarten215

    Lamsbout met honing-muntsaus, gegrilde groenten en zoete aardappelen

    Dat ziet er heel lekker uit. Leuk idee om zo frietjes te maken. Dat ga ik zeker een keer proberen.
  9. Maarten215

    Weer is heerlijk spareribs

    Vandaag was het weer is tijd om heerlijk spareribs te maken. Mooi dik bevleesde ribs gehaald bij de Sligro. Gekozen voor simpel op de 3,2,1 methode, maar zo ontzettend lekker. Het laatste uur de spareribs ingelakt met de smokey bbq saus (zelf gemaakt) van eten met Nick 😀.
  10. Maarten215

    Fotowedstrijd december 2022: op chique.

    Zalm bonbon. https://www.bbqgenootschap.nl/threads/koud-gerookte-zalm.32834/#post-471130
  11. Maarten215

    Koud gerookte zalm

    Beste genootschappers Zalm heb ik op allerlei manier gemaakt. Maar ik had zalm nog nooit koud gerookt. Dit jaar mocht ik het voorgerecht maken voor kerstavond. Vijf dagen van te voren gestart met het pekelen van de zalm (zeezout, bastardsuiker en gekneusde jeneverbes). Na ruim 24 uur de zalm...
  12. Maarten215

    Beef ribs

    Ja dat klopt.
  13. Maarten215

    Beef ribs

    Beste genieters van dit Forum, Vandaag voor het eerst beef ribs gemaakt. Een makkelijk en ontzettend lekker gerecht. De vlies verwijderd en peper en zout als rub gebruikt. Kamado op 110/120 graden met eiken rookhout. Na plusminus 3 uur de ribs ingepakt en laten liggen tot de boterzacht waren...
  14. Maarten215

    Mc Chicken van kippendijen uit de skillet

    Cool. Die ga ik ook een meer maken
  15. Maarten215

    Paella

    Vandaag voor het eerst paella gesmaakt op de kamado. Mooie combinatie van lekker weer en Moederdag. De Paella gemaakt met inktvis (vorige week geleerd hoe ik deze moet schoonmaken 😄), chorizo, kip en kokkels. Op de foto’s kunnen jullie een kleine impressie zien van gerecht. Voor Moederdag kon...
Terug
Bovenaan Onderaan