Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ben groot fan van het kant en klare flamkuchen deeg van de groothandel.
Die zijn nog dunner dan die van tante Fanny. Dat proeft voor mij meer als (slecht) pizza deeg.
(Zie dat bbq experience center ze ook verkoopt)...
Leuk! Ziet er super uit!
Hier komt hij binnenkort ook weer op het menu. Liefst op een zomerse dag met een glaasje mooie witte wijn. Want vis moet eenmaal zwemmen[emoji4]
Ja vind ik wel iets toevoegen. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen om een stevig wit brood met de hand in blokjes te snijden en die grillen of het brood op een aparte spies te doen. Kun je de temperatuur nog iets beter controleren.
Heeft het met de “rook” smaak te maken?
Weet niet op wat voor houtskool je grilt maar mogelijk kun je daar mee spelen.
Denk bijv aan een relatief neutrale houtskool als marabu.
Eindelijk weer eens tijd gevonden om deel te nemen aan de foto wedstrijd. In het gerecht zitten een aantal componenten die ik nog niet eerder had gemaakt, een van de elementen die voor mij het koken leuk maken. De ingrediënten heb ik zelf samengesteld naar verschillende recepten op het internet...
Ik maak regelmatig desserts op de bbq dus deze foto wedstrijd past wel in mijn straatje.
Vorig jaar heb ik ook een pavlova gemaakt, toen met zomerfruit (zie link).
Ditmaal hier een variatie op gemaakt met zelfgemaakte lemon curd.
Link ordinair geknipt en geplakt van lekker tafelen (link)...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.