Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Aangestoken door het gebruik van mijn mini-kamado heb ik afgelopen donderdag deze Berghoff Large gekocht, inclusief platesetter, gietijzeren rooster en pizzasteen. Afgelopen weekend al voorzichtig wat laag en traag gegrilld en komende weekend staat de eerste echte sessie gepland.
Tot nu toe...
Vandaag aan de slag met pulled beef op de mini kamado. Afgelopen week een stuk rundernek van 1 kg gehaald en deze gisteren in de rub gezet. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van een rub uit het eerste boek van Jord Althuizen. Hier staan 2 rubs in waarvan ik de chicken en beef rub vaak gebruik.
Ik...
Afgelopen weekend een pulled pork gemaakt. Dit is zo goed bevallen dat we dat zeker nog eens gaan doen. Als voorbereiding vast deze 4xprobes bluetooth thermometer gekocht. En tegelijk ook deze claws maar in het winkelmandje gestopt.
Verstuurd vanaf mijn Pixel 2 met Tapatalk
1. Tot op heden prima gelukt met willekeurige houtskool. Heb verschillende stukken erin gedaan, op twee plekken aangestoken met aanmaakblokje en gaan. Temperatuur was hoog genoeg om te grillen.
2. Goede vraag. Heb ik nog niet getest. Wanneer ik mijn 4 probes temp binnen heb, zal ik ook eens een...
Heb gisteren gelijk een 4 probes Bluetooth thermometer besteld om zo de temperatuur wat gemakkelijker in de gaten te kunnen houden. Hoef ik ook niet elke keer naar buiten te lopen :)
En chunks i.p.v. snippers is ook een goede tip om eens te proberen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.