BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Joramkuijvenhoven

  1. J

    Bbq op camping Dordogne

    Iris parc, grand dague, daar ben ik nu en iedere dag gewoon de bbq aan Smoking greetzzzzzz
  2. J

    Speenvarken ham

  3. J

    Caveman-style Tomahawk steak

    Cain, ik heb het met longhaas gedaan, maar pas je vlees er op gooien als alle kolen een wit laagje hebben. Even schoonblazen met een fietspomp en vlees er op. Eerder er op mis je nog teveel hitte Smoking greetzzzzzz
  4. J

    Low&Slow, waarom het vlees er pas op bij werktemperatuur?

    Mee eens, ik doe me vlees er ook altijd op zodra die brand, gemakzucht en het werkt zo prima voor mij. Zie eigenlijk nooit uitschieters in me temperatuur, niet anders als normaal ieder geval Smoking greetzzzzzz
  5. J

    Pulled Pork is de bedoeling..

    Ik pak hem meestal al wat eerder in, rond de 65 graden, werkt goed voor mij Smoking greetzzzzzz
  6. J

    BBQ saus voor bijv. Burnt ends

    Als je nou zelf wat maakt, cola, bruine suiker en wat andere smaakjes. Dan lukt het vast wel Smoking greetzzzzzz
  7. J

    Pork belly burnt ends

    Nee helft zout helft bruine suiker, niet teveel anders ga je er zo een droge mond van krijgen Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. J

    3-2-1 .... en nooit meer :-)

    Juist dan snap ik het verschil, ik zit meestal eerder tegen de 100 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. J

    3-2-1 .... en nooit meer :-)

    En hoe lang heb je de ribben er op gehad? Ik doe t zelf altijd zonder alu, en dan een uur of 7 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. J

    Devilee Smoked Eggs van Steven Raichlen

    Ziet er goed uit, ik ben benieuwd naar je recept
  11. J

    flatribs

    Dus volgende keer, niet het zwarte korstje er af halen, maar genieten!!! Smoking greetzzzzz
  12. J

    flatribs

    Ja zeker weten een lekker stuk vlees, mals en sappig met een super smaak Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. J

    flatribs

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan