BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door HK flavour

  1. H

    Nieuwste aanwinst

    Vandaag bij Hornbach mijn verlate Kerstcadeau opgehaald. Een Grill Guru compact voor als we z'n 2-en zijn. Zijn grote broer (Kamado Big Joe) is dan veel te groot voor ons. Ga de kleintje zo snel mogelijk uitpakken. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  2. H

    aanbieding: Grill Guru Original Compact (met plate setter, regenhoes en aspook)

    Bedankt voor de tip. Net besteld. Helaas kan ik deze pas de 29e ophalen. Kan wel de Kamado Big Joe gaan aansteken. Alleen voor met z'n 3-en een beetje groot. Was van plan een kleintje kalkoen erop te gooien.
  3. H

    Krustenbraten

    Ga morgen ook voor de zalm. Zag net een post voorbij komen.. Ook lekker om sashimi te snijden. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  4. H

    Krustenbraten

    Dat ziet er goed uit. Misschien even met de vrouw overleggen een pitstop in Duitsland te maken. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  5. H

    Het Grote BBQ Kerstdiner Topic

    Laat wat van je horen als je geweest bent. Wilde daar ook graag naar toe. Was echter te laat. Begrijp dat hij ook een en ander uit zijn nieuwste boek gaat maken. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  6. H

    Het Grote BBQ Kerstdiner Topic

    Hier wordt het een gans van vier kilo. Is niet veel voor 10 man. Denk daarna nog een stuk picanha slow te doen. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
  7. H

    First beercan chicken

    Lekker hoor. Gefeliciteerd met het resultaat.
  8. H

    1e keer Pulled Pork uit Kamado Big Joe

    Bedankt voor de positieve reacties. Is een stimulans voor meer Posts . Groet, Kin
  9. H

    1e keer Pulled Pork uit Kamado Big Joe

    Kom net erachter dat ik deze topic in onjuiste rubriek heb geplaatst[emoji26] Sent from my MI 5 using Tapatalk
  10. H

    1e keer Pulled Pork uit Kamado Big Joe

    Temperatuur kern is nu 37 graden Een uur later en we zitten op inmiddels 50 graden. Even onder deksel kijken Inmiddels 5 uur geleden. Op 67 graden. Tijd om te glaceren Het is nu 22.20 uur. Hij heeft 89 graden aangetikt. Sap afgegoten. En nu ingepakt laten rusten. Straks nog saus...
  11. H

    1e keer Pulled Pork uit Kamado Big Joe

    Vanmiddag om 12.30 uur in de BJ gestopt Sent from my MI 5 using Tapatalk
  12. H

    1e keer Pulled Pork uit Kamado Big Joe

    Ingerub en ingepakt Sent from my MI 5 using Tapatalk
  13. H

    Houtskool 15kg Pitmaster Quebrancho

    Heb uiteindelijk de Pitmaster laten staan. Er stond een open zak bij. Veel kleine brokjes. Twee zakken Dammers, een BR Marabu en een zak Josper meegenomen. Morgen voor eerste keer Pulled Pork op de Kamado Big Joe maken. Sent from my MI 5 using Tapatalk
  14. H

    Houtskool 15kg Pitmaster Quebrancho

    En voor low and slow. Mijn ervaring dat Dammers toch circa 25% minder mee gaat.
Terug
Bovenaan Onderaan