Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag bij Hornbach mijn verlate Kerstcadeau opgehaald.
Een Grill Guru compact voor als we z'n 2-en zijn.
Zijn grote broer (Kamado Big Joe) is dan veel te groot voor ons.
Ga de kleintje zo snel mogelijk uitpakken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Bedankt voor de tip. Net besteld. Helaas kan ik deze pas de 29e ophalen.
Kan wel de Kamado Big Joe gaan aansteken. Alleen voor met z'n 3-en een beetje groot. Was van plan een kleintje kalkoen erop te gooien.
Laat wat van je horen als je geweest bent. Wilde daar ook graag naar toe. Was echter te laat. Begrijp dat hij ook een en ander uit zijn nieuwste boek gaat maken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Hier wordt het een gans van vier kilo. Is niet veel voor 10 man. Denk daarna nog een stuk picanha slow te doen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Temperatuur kern is nu 37 graden
Een uur later en we zitten op inmiddels 50 graden.
Even onder deksel kijken
Inmiddels 5 uur geleden. Op 67 graden.
Tijd om te glaceren
Het is nu 22.20 uur. Hij heeft 89 graden aangetikt. Sap afgegoten. En nu ingepakt laten rusten.
Straks nog saus...
Heb uiteindelijk de Pitmaster laten staan. Er stond een open zak bij. Veel kleine brokjes.
Twee zakken Dammers, een BR Marabu en een zak Josper meegenomen.
Morgen voor eerste keer Pulled Pork op de Kamado Big Joe maken.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.