Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Niet de eerste keer maar wel de eerste keer met fotoreportage voor de sticker.
Kippetje onder de huid gevuld met tijm en knoflook daarna ingesmeerd met olijolie en santa maria beercan chicken mix.
Kippetje op het bierblik en hop op de takumi, probe in de dij en in de borst.
Uurtje later...
Ja die gasten hadden nog nooit een bbq op deze wijze meegemaakt wat het extra leuk maakte. Ribeye heeft net iets langer als 2 uur gelegen daarna even aangeschroeid, was heerlijk mals!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
WoW netjes man, goeie tip ook om ze te stapelen. Heb jij enige idee hoelang een ribeye van 3,8 kg er op moet, wil hem reverse sear maken maar zit een beetje met de planning!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Iemand een idee met welke tijd ik ongeveer rekening moet houden voor de ribeye (3,8 kg) wil hem medium opdienen, of is deze goed warm te houden in een koelbox met dekens?
Hahaha klopt is idd niet genoeg, ze krijgen 1 broodje pulled pork die ik vrijdag al maak, ik heb 3,8 kg ribeye die ik zaterdagochtend ga slowcooken zodat deze smiddags klaar is, verder heb ik nog zalm op de plank 3 hele grote moten, 3 kg gepelde gamba's en een S'morres Skillet toetje.
Planning...
Dank je wel allen :)
Zaterdag komt mijn voetbalelftal (25 man) eten, vrijdag ga ik alvast 6 kg pulled pork maken, dit is 1 van de dingen die ik ga maken.
Moet ik nog ergens rekening mee houden als ik 2 stukken van ongeveer 3 kg tegelijk maak?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.