BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Frietmeister

  1. F

    Kant en klare heatermeters ronde 13

    Op verzoek van mijn ventje, de lijst ingevuld.
  2. F

    Kant en klare heatermeters ronde 13

    Jawel graag  :)
  3. F

    Kant en klare heatermeters ronde 12

    Duidelijk bedankt. Groet, Friet.
  4. F

    Kant en klare heatermeters ronde 12

    Goedemorge, Nu het winter seizoen er aan komt, wordt de heatmeter het ultieme gadget, kan ik me al opgegeven voor de lijst of voor de reserve lijst. Eind september ben ik namelijk niet in staat om elke dag, de dagelijkse bbq vitamines op te snuiven. Indien niet mogelijk wachten we gewoon op de...
  5. F

    Basterd of Green Egg

    Heren, bedankt voor de reacties. Het wordt geen PrimoXL ook al zijn hiervan de recensies goed. Kogel is door de kerk ga voor de Green Egg, bedankt voor jullie tijd. Bedankt voor het aanbod Richard. Groet, Friet.
  6. F

    Basterd of Green Egg

    Net nog even gebeld naar beiden bedrijven, het zijn allebei large modellen. Het grote prijs verschil zit hem in de tafel, het zijn dezelfde tafels maar een hele ander prijs.
  7. F

    Basterd of Green Egg

  8. F

    First Time Pulled Pork op WGA

    Besteld bij Aalvink 3 kg, nog wat botvlies verwijderd en de nekpees stuk uitgevliesd dus zal wel 2,9 kg zijn.
  9. F

    First Time Pulled Pork op WGA

    De temp bleef erg stabiel, voor schuif dicht van de WGA achter schuif vol open en linker top schuif dicht en de rechte top schuif pinkie groot open. Gemeten top temp 123 graden, WGA stond wel beschut uit de wind. Misschien heeft het wel mee gespeelt dat er weinig ruimte over bleef in de WGA, hij...
  10. F

    First Time Pulled Pork op WGA

    Sorry Leo, dat ben ik simpel weg vergeten. Ik had speciaal bear Claws gekocht en dat pullen ging echt geweldig. Maar met Al die hongerige wolven om heen en hij smaakte echt geweldig. Maar er komt snel een vervolg, en dan zal ik het fotootje gepuled toevoegen.
  11. F

    Even voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan