Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hi Henk,
Ik heb dezelfde setup.
Meestal start ik ik zonder platesetter,
Met lighter 1 hete spot in het midden maken, luchtinlaat onder/boven vol open, temperatuur laten oplopen tot zo?n 50 graden boven de gewenste temperatuur, daarna platesetter erin.
De temperatuur daalt dan fors, zo?n 50/60...
Gietijzeren rooster is geweldig, mooi cadeau! Top burgertjes. Gewoon iets meer geduld hebben, burgers laten vanzelf wel los.
Broodjes rooster ik ook altijd gewoon op het rooster. Voor de echte test nu snel mooie dikke ribeyes kopen :-)
The Bastard /Haarlem BBQ geeft vaak kamado "basis" cursussen.
Niet geweest, wel goede verhalen over gehoord.
Het meeste heb ik geleerd van dit forum, het boek Hete Kolen (compleet) en gewoon vaak dat ding gebruiken.
Het was een leuk project, door het het genootschap heb ik geleerd dat het niet erg ingewikkeld is om je eigen bacon te maken, ik ga het zeker vaker doen.
(En dan zeker op international bacon day)
Volgende keer iets eerder knijpen, maar de iets hogere temperatuur ging prima, ik maakte me er...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.