Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Kan ik nog niet beoordelen omdat ik nog niet groter heb gedaan dan 1,5 kg. Dat smaakte echter zeer goed en was ook goed van structuur en zeer makkelijk te pullen.
Ik ga binnenkort een groter stuk proberen en dan kijken of het verschil maakt.
Anyways, ik zeg niet dat het b?ter is, maar ik vind...
Als je toch wat minder lang wilt wachten, en je hoeft niet zo heel veel te hebben, kun je ook een kleinere pulled pork maken. Met een procureur van 1,5 kg was ik laatst ongeveer 6,5 uur kwijt (bij 120 graden). Ik begon om 10:00 en kon om 16:30 het vlees eraf halen om te laten rusten.
Inderdaad heb ik er ook 'last' van dat de jalapeno's de ene hap goed zijn en de volgende hap knetterheet.
Is dat echt alleen te wijten aan de supermarkt? Bij welke speciaalzaak moet je dan jalapeno's halen?
Ziet er trouwens lekker uit. Ga ik zeker een keer proberen. Alleen voor de Mrs moet ik...
Ehhhh. in de post staat: Heb er eerst niks op het vlees gedaan de bbq tussen de 110 en de 120 graden indirect tot ongeveer kerntemperatuur 45 graden
Dat lijkt me toch prima low & slow?
Naast alle tips die al gegeven zijn hoef je voor een roostertemperatuur van 180 graden geen minion te gebruiken. Minion (of snake) gebruik je meer voor low & slow (80-125 graden).
Inderdaad zoals al gezegd op tijd de onderste schuif dichter zetten zodra je in de buurt komt van de 180 graden...
Een linkje naar deze handschoen zou fijn zijn :)
Ik heb een tijdje geleden een paar lashandschoenen gekocht, maar daar voel ik de hitte van een rooster toch ook al vrij snel doorheen. Ben op zoek naar wat beters ter vervanging.
In principe doe ik dat ook altijd, Frits. Maar ik heb nog geen idee wat een goede kerntemperatuur voor makreel is. 65 graden die ik gevonden heb vind ik eigenlijk al te gaar. En er staat ook regelmatig 70 graden wat dus nog hoger is. Het moet echter ook niet gevaarlijk worden doordat de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.