BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door dikkemiel

  1. D

    Spareribs 1e keer op de kamado

    Jouw overkapping mag er ook zijn, de grote kamado op de foto is een KamadoJoe BigJoe. Rooster is rond de 60cm, de buitendiameter zal richting 70cm zijn. Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
  2. D

    Spareribs 1e keer op de kamado

    Een paal in het midden kan best mooi zijn hoor[emoji6] Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
  3. D

    Spareribs 1e keer op de kamado

    Helemaal mee eens[emoji12] Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
  4. D

    Setje gietijzer

    De aanbieding is helaas voorbij, het ging inderdaad om dat set van ?120,- met poffertjes pan. Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  5. D

    Setje gietijzer

    The Windmill heeft een mooi houten kistje met een leuk assortiment er in, ik had hem voor vaderdag, was in de aanbieding bij welkoop voor, ik dacht, een euro of 80. Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  6. D

    VerjaardagBBQ

    Ziet er top uit, mag ik vragen wat je injecteert in je procureur? Groetjes Rick Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  7. D

    ter afwachting van de Heat Deflector

    Heel vindingrijk en doeltreffend [emoji2][emoji1303] Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  8. D

    Controllers

    Ik zag dat je bij de Ikamand je onderste luchtschuif moet modificeren, moet je dat weer terug bouwen als je even zonder controller wilt? Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  9. D

    1e keer pulled pork

    Ziet er top uit [emoji39] Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  10. D

    Thermometer

    Prima ding Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  11. D

    Thermometer en gietijzeren rooster voor Bastard

    Die mening deel ik, hier hetzelfde.[emoji1303] Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  12. D

    MOINK Balls 1e maal

    Whatever, zo leerde ik ze bij Harlembbq en vind ze heerlijk. Ik zal een andere naam verzinnen[emoji23] Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  13. D

    MOINK Balls 1e maal

    Ziet er goed uit! Alleen begrijp ik dat verhaal van die "gekruide versie" niet. Ik gooi altijd naast parmezaanse ook wat Rub door het gehakt. Daarna rol ik ze ook nog door de rub. Tevens kies ik altijd voor half om gehakt, gewoon om een wat vettiger en kleffer balletje te krijgen. Anyway, als ze...
  14. D

    Eerste PP

    Nice, succes! Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
  15. D

    Varkens schouder

    Wat een mooi plekkie[emoji1303] Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan