Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Rode pepers zijn als ze goed rijp zijn minstens zo sterk.
Maar 500 gram schrikt mij ook af hoor.
Waar ik zelf twijfel aan het recept is dat een eetlepel piment niet een theelepel moet zijn. En dat een typo van Steven is.
Mijn Planet BBQ is in het nederlands dus grote tijmbladeren komt er ook zo...
Wow, dit lijkt me geweldig! Die ga ik maken.
Beetje late reactie misschien, maar ik zit nog niet zo lang in het genootschap. 😄
Kun je hier trouwens nog steeds die Steven-badges mee verdienen?
Hey,
Bij deze mijn ervaring, zelf ziek geweest met kerst maar ze wel voor de rest gemaakt.
De brine heb ik hetzelfde gehouden maar het zout aangepast naar 250 gram, en ze na de 36 uur 2 uur laten ontzouten in water (na het uur nogmaals het water ververst)
Het resultaat was goed wat zout...
Hoi Lin,
Dan is het toch niet voor niets geweest om die oude post naar boven te halen!
Nog ff een paar vraagjes:
Voor zover ik het online kan vinden ben je de enige die ze voor een 3-2-1 bereiding in de pekel heeft gehad, heb je ze ook eens zonder pekel gemaakt, m.a.w. denk je dat het een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.