BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Corporal

  1. C

    Low & slow - materiaalkeuze

    Ik zat net op marktplaats te kijken. Dezelfde ton die ik heb. Iets dikker materiaal met een mooie aansluitende deksel voor 18 euro. Vaten staan in Linne (Limburg).
  2. C

    Low & slow - materiaalkeuze

    Ik heb erg veel voldoening gehaald uit het bouwen van mijn UDS. Hij werkt perfect en daardoor houdt deze hobby ook stand in de herfst/winter. Ik heb mijn idee?n erin verwerkt en maakt het dus persoonlijker dan bijv een WSM 37. Als je er ook nog bij wil grillen raad ik een Weber 57 aan, dan kan...
  3. C

    Welke brandstof is het beste voor de WSM?

    Kokosbriketten. Probeer maar eens, laag verbruik en goede temperatuur beheersing.
  4. C

    UDS bij de Praxis

    Is het geen grote grill ipv een uds smoker?
  5. C

    1e run met de digiq dx2 (ribbels)

    Ik ben benieuwd wat de range in temperatuur bij jou is. Mijn qmaster houd de temperatuur op ongeveer 3 a 4 graden afwijking (113-117 met 115 ingesteld). Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
  6. C

    Mijn eerste UDS

    Nou, je moet maar zo denken des te minder gaten des te beter is de UDS op temperatuur te houden. Ik heb 4 gromlets in de UDS zitten want via de deksel knijpt ie de draad stuk. Bij vuur en rook verkopen ze deze dingen. Verstuurd vanaf mijn HTC One met Tapatalk
  7. C

    Mijn eerste UDS

    Ik ben alweer een aantal maanden klaar met mijn ton en als ik terugkijk dan had ik geen thermometers in moeten bouwen aangezien ik de temperatuur met een igrill in de gaten hou. Ik kijk echt nooit op de ingebouwde thermometers. Verder heb ik als tip alles 26x te meten voordat je een gat boort...
  8. C

    verschil houtskool en gas

    Het spelen en onder controle krijgen van vuur is voor mij het mooist. Ik vind dat toch het leukste met houtskool!! Verstuurd vanaf mijn HTC One met Tapatalk
  9. C

    Van nieuw dekselvat naar UDS: ervaring wel/niet eerst uitbranden?

    Het goedkoopst is een vat uitbranden maar m.i. zit je dan met veel troep en moet je het vat nog gaan schuren. Ik heb mijn vat van binnen en van buiten laten stralen nadat ik alle gaten had voorgeboord. Kostte mij 25 euro en je kan de buitenkant van je vat gelijk spuiten en de binnenkant gelijk...
  10. C

    Vandaag weer eens Pulled Pork

    Netjes hoor. Veel succes!!
  11. C

    Eerste keer PP op mijn UDS

    Ziet er goed uit. Welke lijm gebruik jij om dat kachelkoord vast te lijmen??
  12. C

    BCC zonder BC

    Ik vind een kip een stuk lekkerder als ie een uurtje in de pekel heeft gezwommen.
  13. C

    Hamburger vuller nu in de aanbieding bij Kruitvat.

    Je kan hem ook gebruiken als normale hamburgerpers. Zonder vulling dus.
  14. C

    Qmaster Senior Automatic Temperature Controller

    Thanks Klaas. Ik had je al een mailtje gestuurd om te vragen of die 50cfm fan beter zou zijn. Ik hoor het wel. Dank je wel alvast.
  15. C

    Qmaster Senior Automatic Temperature Controller

    He Noot, ik heb de qmaster een paar weken geleden gekocht bij Klaas. Mijn veronderstelling was dat ik de temperatuur tot een paar graden mooi stabiel kon houden. Ik heb de mijne nu "stabiel" als de 10 cfm fan op 89% staat ingesteld (zie de beschrijving die je bij de qmaster hebt gekregen), in...
Terug
Bovenaan Onderaan