BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    BLT sandwich

    Tsja het is "overleven" :LOL:
  2. Cherrywood

    Pork belly burnd ends

    Smac...memory lane. Dat was het eerste dat ik als kind zelf mocht bereiden boven een vuurtje :)
  3. Cherrywood

    Eind mei de grotere Ooni Koda max 24" meningen?

    Ik lees net dat eind mei Ooni de Koda max 24" gaat introduceren. Zijn er al leden die van plan zijn hem aan te schaffen?
  4. Cherrywood

    Weber Go Anywhere 2.1

    Met de IKEA hoef je niet te boren, kan je op je rooster meten en die kan je ook gebruiken als kern temperatuur. Voor € 7,- /pst gebruik hem ook bij mijn grote bbq als ik in de buurt ben en alleen de kern wil meten ( en geen zin heb om de inkbird aan te sluiten) Kleinere houtskool werkt wel...
  5. Cherrywood

    Eerste keer pulled pork

    Ziet er goed uit en ook vlotjes gegaan (y)
  6. Cherrywood

    Xxl hamburger

    De hele "schijf van vijf" op 1 broodje lekker hoor :love: (y)
  7. Cherrywood

    Weber Go Anywhere 2.1

    @Edwin84 : ik hang een IKEA thermometer in.
  8. Cherrywood

    Weber Go Anywhere 2.1

    Hemelvaart -> Welkoop _.€ 79,-
  9. Cherrywood

    Grill hoekje

    Je lijkt me niet iemand die de zaag vandaag voor het eerst vast heeft. Complimenten dit moet mooi worden. Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  10. Cherrywood

    Bavette rollade op z'n Italiaans

    Lekker hoor[emoji7] -keramiek ziet er ook betrouwbaar uit [emoji106]- Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  11. Cherrywood

    Melden aanbiedingen

    @Veluwse Bob ja dan kan je er gelijk 2 kopen [emoji16] Maar deze aanbieding kom je regelmatig tegen ook bij andere aanbieders. Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  12. Cherrywood

    Melden aanbiedingen

    Welkoop hemelvaarts actie.......
  13. Cherrywood

    Pulled pork

    Mijn ervaring is dat je bij goed inpakken nauwelijks "stall" hebt. Na inpakken mag de BBQ wel wat warmer dan 120 graden maar veel hoger dan 130 graden kom ik niet. Doorgaans stijgt de temperatuur dan vlotjes door. Het "pot pindakaas stadium" is minder temperatuur vast bij mij. Dat kan ook wel...
  14. Cherrywood

    Buikspek met zwoerd

    Het niet zwoerd deel is in ieder geval stevig in contact geweest met zout.
  15. Cherrywood

    Buikspek met zwoerd

    Als het nog met een biertje te redden is valt het mee zou ik zeggen.... :) Voor mijn idee: lag de zwoerd op het zout of lag het zout op de zwoerd? Je wil eigenlijk alleen het zwoerd zoveel mogelijk indrogen toch? je wilt het zout zo min mogelijk in contact brengen met de rest van het spek. Dit...
Terug
Bovenaan Onderaan