BasBQ
Beef en Steak

Cherrywood's Laatste bijdragen

  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Buikspek met zwoerd.
    Het niet zwoerd deel is in ieder geval stevig in contact geweest met zout.
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde Free_ltd's bericht in het onderwerp Primo vs BGE met Leuk Leuk.
    Alle A-merken geven 20 jaar garantie en meer. Dan zou ik me geen zorgen maken in de keramiek. Er zitten verschillen in, maar niet...
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde mamajolijn's bericht in het onderwerp Primo vs BGE met Leuk Leuk.
    Als je financieel kunt kiezen voor een Primo of BGE dan hoef je je over kwaliteit geen zorgen te maken. Dan zou ik kijken naar de...
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde Jet's bericht in het onderwerp Primo vs BGE met Leuk Leuk.
    Je kunt zelf ook contact opnemen met een Primo dealer 😉 of stuur een mail naar Primo USA met al je vragen!!
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Buikspek met zwoerd.
    Als het nog met een biertje te redden is valt het mee zou ik zeggen.... :) Voor mijn idee: lag de zwoerd op het zout of lag het zout op...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Buikspek met zwoerd.
    Korst ziet er prima uit!! was het "niet te eten zout" of "best hartig"?
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Help, dochter houdt niet van bbq.
    De bruine / beige zakken dammers zijn volgens mij heel neutraal. Succes!
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Primo vs BGE.
    Kort: als je de kwaliteit van het keramiek van BGE of Primo niet vertrouwd moet je denk ik geen kamado van keramiek kopen.....
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde chbrand's bericht in het onderwerp Primo vs BGE met Leuk Leuk.
    Inderdaad wat Rdj zegt. De garantie die men geeft op de keramiek zegt daarnaast ook genoeg toch? Dat geldt in weer & wind, inclusief...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Pizza Margherita.
    Ik maak hem op de Weber Summit kamado. De hitte komt daar toch vooral van onder. Prima resultaat op zich maar de steen wordt op termijn...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Griekse gyros.
    [emoji7] genieten Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  • Cherrywood
    Ik maakt meestal 5-10 kg maar dan ook om het in te vriezen. Als de Q toch op temperatuur is.
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Bubble big tasty met bacon..
    En bedankt! Nu heb ik honger..... Schitterde burgers zo !
  • Cherrywood
    Cherrywood waardeerde Maarten215's bericht in het onderwerp Bubble big tasty met bacon. met Geweldig Geweldig.
    Beste genootschappers, Graag deel ik met jullie dit heerlijke recept. De double big tasty met bacon 😁😁. Voor Mijn vrouw een single big...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Pizza Margherita.
    Dit weekend met de "Cuoco" de stap gewaagd van 54% naar 58% 12 uur in de koelkast op 7 graden. Daarna 8 uur op kamer temperatuur. Prima...
Terug
Bovenaan Onderaan