BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door BigDutch

  1. BigDutch

    1e keer brisket

    Laatste foto dan, om de [emoji202] badge te kunnen scoren…hier de burned ends met een hot bbq sausje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. BigDutch

    1e keer brisket

    Bedankt allemaal [emoji1317] kan het iedereen aanraden een keer te proberen. Offset, kamado, Weber…maakt niet uit. Het hele proces is heel erg leuk om te doorlopen en het voelt een beetje als een “rite of passage” [emoji1] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. BigDutch

    1e keer brisket

    Dankje! De thermometer is van Inkbird, de IBT 2x. Prima prijs en goede kwaliteit [emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. BigDutch

    1e keer brisket

    Daar is ie dan…na 14 uur gerust te hebben tijd om te snijden en vooral te proeven! De smaak is echt heerlijk en de bark zit er goed op. Heel tevreden zo voor een eerste keer. Als ik iets moet noemen als verbeterpunt is dat ik de volgende keer de bark wat meer textuur wil geven voor net een...
  5. BigDutch

    1e keer brisket

    Over een half uurtje [emoji16][emoji1694][emoji1694] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. BigDutch

    Gehaktballetje in de saus

    [emoji1787][emoji1787][emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. BigDutch

    Gehaktballetje in de saus

    Flinke jongens! Of is het gewoon een heel klein pannetje? [emoji1] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. BigDutch

    Dagje prullen

    Mooie plaatjes zeg! Ziet er top uit allemaal [emoji7] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. BigDutch

    1e keer brisket

    That’s a wrap! Na iets meer dan 9 uur ben ik tevreden met de bark en gaat hij in de wrap terug op de smoker. Nu wachten tot hij zacht en soepel aanvoelt en dan het lastigste…rusten tot morgen [emoji1] Uiteraard zal ik een foto posten van het eindresultaat, en de burned ends want die zijn...
  10. BigDutch

    1e keer brisket

    8 uur voorbij, volwaardige low & slow sessie zo haha. Point is 82 en de flat 73 dus ik heb de brisket omgedraaid om gelijkmatiger te garen. Vet begint mooi weg te smelten [emoji1305] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. BigDutch

    1e keer brisket

    Temperatuur blijft lekker constant [emoji1317] scheelt een hoop stress [emoji28] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. BigDutch

    1e keer brisket

    3.5 uur verstreken en de bark begint te komen! Bedankt allemaal [emoji16][emoji1317] Hetoudestrandhuis Amerikaanse black angus [emoji1305] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. BigDutch

    1e keer brisket

    Vandaag is het dan zo ver, ik ga voor de aller eerste keer brisket bereiden. Ik heb gisteren samen met mij slager het stuk vlees uitgezocht en gesneden, erg leuk en leerzaam om met een vakman te doen! Ter plaatse in de rub gezet en vanochtend (om 0900) op mijn smoker gezet. Ik gok dat dit stuk...
  14. BigDutch

    Brisket, waar haal ik de beste prijs/kwaliteit vandaan?

    Ik heb jouw advies opgevolgd, en ik ga op korte termijn samen met de slager een brisket uitzoeken en ik krijg van hem les in het trimmen [emoji1303][emoji1303] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. BigDutch

    Tijd voor pulled pork

    Thanks mannen, zelf ook best trots op t resultaat. Binnenkort ook maar voor het koetje [emoji202]gaan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan