Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedankt allemaal [emoji1317] kan het iedereen aanraden een keer te proberen. Offset, kamado, Weber…maakt niet uit. Het hele proces is heel erg leuk om te doorlopen en het voelt een beetje als een “rite of passage” [emoji1]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Daar is ie dan…na 14 uur gerust te hebben tijd om te snijden en vooral te proeven! De smaak is echt heerlijk en de bark zit er goed op. Heel tevreden zo voor een eerste keer. Als ik iets moet noemen als verbeterpunt is dat ik de volgende keer de bark wat meer textuur wil geven voor net een...
That’s a wrap! Na iets meer dan 9 uur ben ik tevreden met de bark en gaat hij in de wrap terug op de smoker. Nu wachten tot hij zacht en soepel aanvoelt en dan het lastigste…rusten tot morgen [emoji1]
Uiteraard zal ik een foto posten van het eindresultaat, en de burned ends want die zijn...
8 uur voorbij, volwaardige low & slow sessie zo haha. Point is 82 en de flat 73 dus ik heb de brisket omgedraaid om gelijkmatiger te garen. Vet begint mooi weg te smelten [emoji1305]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
3.5 uur verstreken en de bark begint te komen!
Bedankt allemaal [emoji16][emoji1317]
Hetoudestrandhuis Amerikaanse black angus [emoji1305]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag is het dan zo ver, ik ga voor de aller eerste keer brisket bereiden. Ik heb gisteren samen met mij slager het stuk vlees uitgezocht en gesneden, erg leuk en leerzaam om met een vakman te doen! Ter plaatse in de rub gezet en vanochtend (om 0900) op mijn smoker gezet. Ik gok dat dit stuk...
Ik heb jouw advies opgevolgd, en ik ga op korte termijn samen met de slager een brisket uitzoeken en ik krijg van hem les in het trimmen [emoji1303][emoji1303]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.