BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Barbeknoei

  1. Barbeknoei

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd van april 2024!

    Jeetje, had deze geheel gemist, maar gefeliciteerd Marc.... 🥳🥳
  2. Barbeknoei

    Goeie prijs voor vlees?

    Lokale boer/slager is vaak iets duurder dan bij de groothandel, maar dan weet je wel direct waar het vandaan komt en wat je krijgt. Ik vind de prijzen niet direct schokkend, je hebt ook een aanzienlijk gewicht.
  3. Barbeknoei

    Pizza Margherita

    Romanticus ❤️
  4. Barbeknoei

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd van april 2024!

    Gestemd, vanavond eens een pizza bestellen 🍕🍕😂
  5. Barbeknoei

    APRIL

    Wat vervelend om zoiets te moeten maken en n0g vervelender te moeten opeten 😂
  6. Barbeknoei

    Gerookte knoflook

    Geen idee, doe dit ook voor het eerst
  7. Barbeknoei

    Vacuümzouten of niet?

    6, 7 cm.. 9 dagen in het vacuümzout. Maar injecteren is een goed plan, dan pekel je meteen van binnen uit.. 1,3% minimaal voor conserveren, dan bedoel je voor drogen of....? Hoelang kun je een stuk met vacuümzouten laten liggen, zonder dat het bederft?
  8. Barbeknoei

    Gerookte knoflook

    Klopt, maar gezien de prijs kon ik het niet nalaten gewoon eens te proberen. Wil je echt rooksmaak in je knoflook dan kun je beter de losse tenen roken, dat proef je wel goed... Ja geen idee, tot hier ging mijn plan. Ik heb wel eens gewoon verse knoflook laten drogen. Die is naar een aantal...
  9. Barbeknoei

    Gerookte knoflook

    Ik ben 5x gaan douchen, kleren 3x gewassen en heb alle geurkaarsen in huis aangestoken om het enigzins weer acceptabel te krijgen. Hier komt geen vampier binnen 😂😂
  10. Barbeknoei

    Vacuümzouten of niet?

    Tijd voor een testje. Ik merkte op dat bij het vacuümzouten van vlees ik het gevoel heb dat dit ook van invloed is op de structuur. Wellicht logisch, maar wilde dit gewoon eens testen met eenzelfde stuk vlees, dezelfde bereiding tot dezelfde kerntemperatuur. Dus een procureur in 2 stukken...
  11. Barbeknoei

    Gerookte knoflook

    Het idee was eigenlijk om zelf knoflook te fermenteren.....Totdat ik er achter kwam dat zwarte knoflook helemaal geen gefermenteerde knoflook is, maar gekarameliseerd. Erg lekker, maar 3 weken op 70 graden in droogoven of rijstkoker had ik geen zin in. Het echt fermenteren van knoflook staat ook...
  12. Barbeknoei

    Deep Dish Buldak Style Pizza Pie

    Heerlijk gerecht... Sowieso zijn deepdish pizza's geweldig 😋😋😋
  13. Barbeknoei

    Fotowedstrijd pizza, iemand moet de laatste zijn

    Het is ook super simpel, mits je je bodem goed voor elkaar hebt. Verfijn dat recept naar je wensen en het komt goed. Ik gebruik zelfs gewoon een deegroller, geen enkele schaamte 😜
  14. Barbeknoei

    Kleine kipfilets kopen

    Bij de Hanos kunnen ze dat formaat bestellen... Kan wel zijn dat je 10kg moet afnemen 😉
  15. Barbeknoei

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd van maart 2024.

    Er hebben er een hoop fun gehad met het onderwerp, maar alleen de beste kan winnen natuurlijk 💪😁
Terug
Bovenaan Onderaan