BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door badje

  1. B

    Smullen van een ribeye

    Ja in Luxemburg  bij de Delhaize wel. Hier helaas niet :(
  2. B

    Smullen van een ribeye

    Dat is zuur, tinypic werkt ook niet bij mij. Wat is er anders in de markt?
  3. B

    Beef short ribs

    Ik heb geen idee, ik heb het zelf niet op temperatuur gedaan maar op feel. Gewoon met een sateprikker, gaat ie erin als boter dan is het goed. Nog veel weerstand is ie niet goed. Heb daarna ook niet gemeten dus daar zou ik je niet mee kunnen helpen. Ik heb ze zo lang gedaan door trial en error...
  4. B

    Beef short ribs

    De kleinste hebben er 7 uur op gelegen, er zat ook 1 dik stuk bij, die heeft er bijna 9 uur op gelegen. Ik heb geen temperatuur gemeten, maar geprikt met een sateprikker om te voelen hoe zacht het was. Student met vakantie vroeg, rond 10'en. :P
  5. B

    Badje's BBQ

    Eindelijk een nieuwe post. Goed nieuws ook, m'n rooster is terug van de verchromer. Wat daar gebeurd is moge duidelijk zijn. Conclusie is dus dat de BBQ af is! Morgen gaat hij ook in actie komen en dan dus meer foto's! Nou ja, eigenlijk is ie 95% af, nog een paar handles voor de...
  6. B

    1e Brisket

    Qua inpakken is het een kwestie van smaak denk ik. Als je niet inpakt heb je meer rook erop. Duurt het misschien ook langer totdat hij klaar is. Waar heb je dit stuk gehaald?
  7. B

    Picanha

  8. B

    Vijf kilo spareribs u ??n keer bereiden

    Hoeveel racks heb je daar liggen? Als dat al 5 kilo is, ik tel er 7 stuks? Nu heb ik ook zin in spareribs.
  9. B

    Houthakkerssteak

    Ik heb dit recept gisteren gemaakt, met hier en daar een wijziging doordat ik niet nog een keer naar de supermarkt wilde lopen, en ik moet zeggen dat het heerlijk was. We waren hier met z'n allen even stil om te genieten. Ik heb hiervoor een livar procureur gebruikt en deze tot 73 graden...
  10. B

    Pulled pork op sokken

    Ja oke, dus meer rub, en meer zoet spul erin. Ik dacht zo lukt ie ook wel, zag namelijk een filmpje waar ze ook zoiets deden, maar wel met meer paprika. De hoeveelheid rook maakt dus in dat opzicht niet uit?
  11. B

    Pulled pork op sokken

    Hij is lekker. Rokerig en een beetje pittig / scherp. Kom natuurlijk door de peper en chilipoeder. Is een geslaagd experiment. Ja, ik snapte het ook niet. Had de procureur rijkelijk bestrooid met rub, had ook 4 grote stukken hout op de briketten gelegd. Dus waarom hij niet lekker donker is...
Terug
Bovenaan Onderaan