Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Helemaal mee eens. Ik stook zelf nog geen jaar op een kamado. Intussen heb ik een viertal zakken opgestookt. De vervelende geur en smaak van Quebracho verdwijnt wanneer deze volledig ontstoken is en op high heat. Wat mij ook altijd opviel bij de Quebracho was een naar wit/licht grijs residu aan...
Aaron Franklin, een toch zeer gerespecteerd BBQ guru in Amerika sprayt wel volgens bijgaande film.
https://www.youtube.com/watch?v=LbzEa_juegs&list=PLyXB_5jh_8Ag4-sH5AMq8_4fAEJBYIPks
Ik kwam onderstaande tegen op de faq pagina van een webshop. Ik fakkelde hem tot nu toe inderdaad gewoon af, net zoals roosters. Maar vroeg me af of dan wel alle kooldeeltjes afgepoetst worden.
De bakplaat en het grillrooster zijn gemaakt van porselein-geemailleerd gietijzer (vanaf 2004...
De dome thermometer van KJ inderdaad. Ik had daar ook al aan gedacht, maar de bereiding van de Pizza was gewoon ruk X( (excuse my French). Waar de pizza normaal in twee/drie minuutjes wel klaar is, had de bodem nu zeker 10 minuten nodig om enige vorm van gaarheid te krijgen.
Ik had de firebox tot aan de rand gevuld en inderdaad volledig roodgloeiend zoals ik dat gewend ben met pizzasessies bij een temperatuur van 300 - 350 graden. Blijf het een raar verhaal vinden.
Want dat was ook de discussie, op welke temperatuur je een pizza bakt pfffffffffff....maar dat zei ik dus ook niet.
Excuses voor het stellen van een schijnbaar onnozele vraag.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.