TerrasXXL Vuur en Rook

Auteur Topic: Minion Methode  (gelezen 42388 keer)

Jeff Hunter

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 2
  • It's Smokin'
Re: Minion Methode
« Reactie #30 Gepost op: 18 april 2018, 17:41 »
Ik snap het volgende niet:
Enerzijds wordt er gewaarschuwd (ook om gezondheidsreden) dat briketten pas gebruikt mogen worden voor het grillen wanneer ze , na het aansteken, grijs zijn en anderzijds bij slow cooking proces wordt het principe gehanteerd dat enkele briketten , aangestoken vanuit de starter, de andere briketten in de kolenmand langzaam aansteken.
Contradictie?
Hoe wordt hierover gedacht door jullie?

noskos

  • Beheerder
  • BBQ Junkie
  • *
  • *
  • Berichten: 9.841
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Minion Methode
« Reactie #31 Gepost op: 18 april 2018, 23:49 »
Als je goede briketten gebruikt zit er niet of nauwelijks vulmiddel in en kun ze prima voor de minion methode gebruiken.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Large, BGE Large, OTG 57cm, WSM 47cm, WGA

Co-founder van de IBBQS en lid van het award winning Sea Side Smokers BBQ Team

Muskito

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 2
Re: Minion Methode
« Reactie #32 Gepost op: 24 mei 2018, 15:02 »
Mooit uitgelegd! Dit ga ik zeker proberen!

Het BBQ Genootschap

Re: Minion Methode
« Reactie #32 Gepost op: 24 mei 2018, 15:02 »