Auteur Topic: Gevulde varkenshaas met portobello-tapenade, salie en brie.  (gelezen 6270 keer)

MarBQ

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 3.197
  • Bacon gives me a Lard-On
Re: Gevulde varkenshaas met portobello-tapenade, salie en brie.
« Reactie #15 Gepost op: 12 februari 2015, 10:52 »
Lijkt mij heerlijk!!
WGA, OTP57, WSM47, WSJ, CSG, Maverick ET-732, DigiQ DX2, Porkert #5 + #8  WPO

There's plenty of room for all of God's creatures...right beside the french fries!!

Steven&Me Count: 12  Zin om te Q'en: Veel!!

sjoerd1864

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 8
Re: Gevulde varkenshaas met portobello-tapenade, salie en brie.
« Reactie #16 Gepost op: 04 april 2018, 11:35 »
Lekker recept. Heb het afgelopen weekeind ook uitgeprobeerd. Opbinden was ook een klus maar al met al nog redelijk gelukt. Helaas maar één foto'tje kunnen maken omdat de kleine ook honger had en het stiekem toch wat koud was om buiten te eten :)


Sander72

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 3.004
  • Foodporn Factory BBQ-Team
    • www.SANDERDEJONG.com
Re: Gevulde varkenshaas met portobello-tapenade, salie en brie.
« Reactie #17 Gepost op: 04 april 2018, 21:36 »
Wow, mooi Sjoerd, ziet er heel goed uit!
BGE Large - WSM-57 - Weber OTO 57 - WGA - DO Cook-Off 2017 *180* Perfect Score!

Steven & Sander count:

Arjen

  • Sprokkelaar
  • Berichten: 29
Re: Gevulde varkenshaas met portobello-tapenade, salie en brie.
« Reactie #18 Gepost op: 08 juli 2018, 16:51 »
Nice! Die ga ik deze week ook maken


De wereld in geslingerd vanuit de fijnste stad van Brabant!