Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Tsja ik ga de zelfde kalkoen maken als Noskos en Gerard777... dus om dat nog een keer te laten zien dat ze ik de sinaasappel-brine staan...
Maar ik ook de gamba's en de ganzenborst van de wintercursus van Reitse maken, maak ik daar wel mooie foto's van, deal?
Maar we hebben pas woensdag 3de kerstdag, dat is een beetje onze traditie om zo aan de andere familie diners te kunnen deelnemen...
Bedankt voor de tip Gerard, maar heb er ook al een keer een kalkoen aangehad van 6,5 kg. Dat heeft ie ook prima gedaan, dus4 kg moet volgens mij makkelijk kunnen
En hier het resultaat, tenminste, één van de twee.
De smaak was subliem! Al het harde werk wordt beloont! Echt een blijvertje!
Twee kalkoenen was een mooie uitdaging. Heb ze tegelijk op de pro Q Frontier klaar gemaakt. De temperatuur omhoog krijgen was écht een opgave. Twee kalkoenen à 5 kg pst absorberen blijkbaar véél energie. Ik kreeg de temp niet boven de 140 graden Celsius. En ik heb er behoorlijk wat ecobrasa op gegooid. Nadat de kalkoenen er af waren knalde de smoker dan ook naar de >250 graden...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.