Auteur Topic: Procureur: Babi Pangang met Bami  (gelezen 14209 keer)

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.855
  • Primomaan
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #15 Gepost op: 16 oktober 2014, 12:38 »
Bedankt Ewald! Onlangs dit recept gemaakt en moet eerlijk bekennen dat we heerlijk gegeten hebben. Heb genoten van de hoeveelheid ingrediënten. Bami was top, wij hadden alleen teveel sinaasappelzest erin gedaan wat de saus sinaasappelig maakte.

Dat is mij de laatste keer ook overkomen, iets te veel zest, het blijft een natuurproduct de ene zest is niet zo sterk als de andere.
volgende keer voorzichtiger en steeds proeven, ga ik ook beter op letten.
Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

Ramsteen

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 166
    • Barbecue by Maik
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #16 Gepost op: 22 mei 2015, 23:38 »
Even deze weer ophalen. Ik ben van plan dit recept maandag te gaan maken. Alles al in huis, alleen morgen nog even de procureur ophalen bij de slager.
Nu rest mij de vraag. Op welke dome temperatuur heb je het vlees laten garen, en hoe lang heeft dit ongeveer geduurd?
Weber One Touch Premium 47 [2013] || Weber Go Anywhere [2014] || Primo Oval XL [2015] || Weber One Touch Premium 57 [2016]

-Danny-

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 2.567
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #17 Gepost op: 23 mei 2015, 11:49 »
Dat ziet er ff lekker uit zeg, bij deze staat hij bij mij ook officieel op de To do.
Bedankt voor het delen.
Bbqcount 2016:
Steven & me count:
KCBS Certified BBQ Judge, SCA Certified BBQ Judge en lid van Triple-T bbq team 2016

dennisb

  • Stoker
  • *
  • *
  • Berichten: 430
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #18 Gepost op: 23 mei 2015, 16:44 »
Indirect medium vuurtje zal 180C zijn. Tijd zal een uurtje max zijn
Weber SJO - OTX57 - Maverick ET 732 - WGA - Thermapen
[/color]
Steven & Me:

Rusty

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 211
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #19 Gepost op: 23 mei 2015, 19:36 »
Mooi recept. Staat op mijn to-do!
Weber Master Touch GBS 57

Bbqcount 2016:

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.855
  • Primomaan
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #20 Gepost op: 26 mei 2015, 10:17 »
Ik doe hem meestal op 150-160 gr.C indirect en als het vlees 75 gr.C intern is heel kort direct afgrillen.
maar 180 gr.C indirect is ook prima.
Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

brandlimbo

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 5
Re: Procureur: Babi Pangang met Bami
« Reactie #21 Gepost op: 23 november 2019, 15:06 »
deze ga ik zeker ook eens proberen, :D
weber Master-Touch  Ø 57 cm  weber Weber Go-Anywhere - Barbeque grill