Auteur Topic: Rosbief uit Szechuan  (gelezen 7961 keer)

MarBQ

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 3.195
  • Bacon gives me a Lard-On
Re: Rosbief uit Szechuan
« Reactie #15 Gepost op: 29 maart 2014, 22:30 »
Ja potverdrie!! Ga mij een beetje lekker lopen maken!! Nu moet ik ook!! :D
WGA, OTP57, WSM47, WSJ, CSG, Maverick ET-732, DigiQ DX2, Porkert #5 + #8  WPO

There's plenty of room for all of God's creatures...right beside the french fries!!

Steven&Me Count: 12  Zin om te Q'en: Veel!!

Lin

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 2.206
  • Love to cook!!
    • Lin's receptendeler
Re: Rosbief uit Szechuan
« Reactie #16 Gepost op: 30 maart 2014, 13:07 »
Ziet er heerlijk uit! En mooie foto's ook!
www.facebook.com/Linsreceptendeler
neem eens een kijkje op mijn receptendeler!

berndd

  • Sprokkelaar
  • Berichten: 26
Re: Rosbief uit Szechuan
« Reactie #17 Gepost op: 05 juni 2014, 10:57 »
Een vraagje... heb je ook gekeken naar de kerntemperatuur of gewoon puur op gevoel een uurtje op 120 graden?

Dat ziet er echt een schitterend stuk vlees uit :D 'k wil em ook!!

Tante Agnes

  • Kooltjesharker
  • Berichten: 104
Re: Rosbief uit Szechuan
« Reactie #18 Gepost op: 05 juni 2014, 13:37 »
Een vraagje... heb je ook gekeken naar de kerntemperatuur of gewoon puur op gevoel een uurtje op 120 graden?

Dat ziet er echt een schitterend stuk vlees uit :D 'k wil em ook!!

Pfieuwww daar zeg je me wat. Zo lang geleden. Aan een van de foto's te zien denk ik van wel maar ja...
Wat meer alla Agnes is, is dat ik meestal de wabber van meters krijg en ik uiteindelijk voor m'n gevoel ga.
Dit stukje was niet zo dik en ± 400 gr. Dus als je dan op de tijd en temp van de Q let moet het lukken. Ik druk altijd met m'n hand op vlees om te voelen of ik goed zit.
Trotse eigenaar van:
WGA, Smokey Joe van 22 jaar oud, Weber Compact 47 cm
Rode Mycooker Large

Kookkabouter

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 5
Re: Rosbief uit Szechuan
« Reactie #19 Gepost op: 02 juli 2019, 11:16 »
Dank voor de inspiratie, dez gaat op mijn to do lijstje