BasBQ
Beef en Steak

Sukade

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
302
Heb vandaag een stukje sukade op de q liggen,bereid hem net als een brisket!
Recept zal ik vandaag ook wel posten,nu eerst wat foto's..en hier het recept http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3688.new#new

IMGP6157_zpsf5fcf872.jpg

IMGP6159_zpscdbb3ff5.jpg


Bedruipsausje..
IMGP6160_zps90b73218.jpg

IMGP6164_zps57a99ed8.jpg

IMGP6165_zpsb0856298.jpg

IMGP6167_zps5876556e.jpg

IMGP6168_zps1b2e128c.jpg


Rooksnipper doen hun werk..
IMGP6169_zpsd5a63495.jpg


Kerntemperatuur is 60gr,nu in de folie met de overgebleven bedruipsaus..
IMGP6170_zpsb57d6c5a.jpg


Daar was i (eindelijk) 95gr!!  :)
IMGP6173_zps18216071.jpg


Het resultaat..
IMGP6174_zpse965ccfc.jpg

IMGP6175_zps05530082.jpg


Leftovers..
IMGP6176_zps19338e43.jpg

 
ga je ook nog inpakken?
 
Dat lag wel in de planning!! Houd het advies van Bert aan en pak hem in tussen 60/70gr
 
het wachten zal beloont worden  :)
 
Ik ben heel benieuwd, doe sucade altijd grillen, dus ik hou dit in de gaten!
 
structor zei:
Ik ben ook nieuwsgierig hoe dit uitpakt
Ik zelf ook wel..hij staat nu op 85gr..effies geduld nog!!  :p
 
Rooksmaakje was goed gelukt precies wat ik wilde,
voor de kleine meid was ik iets teveel uitgeschoten met de chilipoeder  :eek:
Vlees zelf was prima,had wat mij betreft wat meer vet mogen hebben maar de vrouw vond het goed (en daar ging het om)  :p


[edit]foto's bijgevoegd in eerste post[/edit]
 
Roland78 zei:
Vlees zelf was prima,had wat mij betreft wat meer vet mogen hebben maar de vrouw vond het goed (en daar ging het om)  :p
Ja het was tenslotte moederdag!  ;)
Bedankt voor het delen van je foto's.
 
Mooi dat het gelukt is.
Om te grillen was dit stuk veel te mager.
 
Ik krijg geloof ik spontaan honger! Mooie rookring ook!
 
Ziet er toch prima uit
 
Hollandse Brisket ;) ziet er goed uit!
 
Hoppa, ziet er prima uit, niks meer aan doen! lekker hoor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan