Auteur Topic: Adana Kebab  (gelezen 20152 keer)

Boldeagle

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 4.070
  • Hee, kom eens ruikt deze lap naar chloroform ?
Re: Adana Kebab
« Reactie #30 Gepost op: 31 januari 2013, 22:16 »
Verdorie, daar is niks mis mee, gelukkig heb ik hier nog een plat setje spiezen liggen  ;D
A lot of black stuff and accessoires.  KCBS en WBQA certified judge  en Lid van het M&G BBQ team

Ik neem het leven met een korreltje zout,
een schijfje citroen, en een shot Tequila...

ChrisMaes

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.398
  • Kennis delen is belangrijker dan kennis verwerven
    • Rook zonder Vuur
Re: Adana Kebab
« Reactie #31 Gepost op: 04 februari 2013, 15:00 »
Bedankt voor het delen!
BBQ blogger op Rook zonder Vuur en Habitgrowth

alvon

  • Stoker
  • *
  • Berichten: 296
Re: Adana Kebab
« Reactie #32 Gepost op: 03 juni 2013, 23:09 »
Citaat
In Adana krijg je het dus zo

@Nosmo, volgens mij hebben we in het zelvde restaurant gegeten
ik ga deze zeker een keertje maken
OTP57, WSM47,WGA, UDS in aanbouw, unni pizza oven

Big-T

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 2.096
  • www.SouthernDutchBBQ.com
    • www.SouthernDutchBBQ.com
Adana Kebab
« Reactie #33 Gepost op: 03 juni 2013, 23:17 »
Verdomme Piet dat ziet er goed uit!
Red Monolith / WSM 47 / OTS 47 Cast Iron Grate / WGA /Superfast Red Thermapen
Official KCBS Certified BBQ Judge

Pitmaster of BBQ Team www.SouthernDutchBBQ.com

Nosmo

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • Berichten: 3.689
  • Serial Heatermeter Builder
    • PietRMeter
Re: Adana Kebab
« Reactie #34 Gepost op: 03 juni 2013, 23:24 »
Misschien ga ik dit wel maken op de meating in september. Of anders homemade worst.
Primo Oval XL , OTP 57

Ronald Jan

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.910
  • Beverwijk
Re: Adana Kebab
« Reactie #35 Gepost op: 04 juni 2013, 01:10 »
Staat op de lijst bedankt.
WSM WGA OTG 57 Mini green ei.

Big-T

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 2.096
  • www.SouthernDutchBBQ.com
    • www.SouthernDutchBBQ.com
Adana Kebab
« Reactie #36 Gepost op: 04 juni 2013, 08:13 »

Misschien ga ik dit wel maken op de meating in september. Of anders homemade worst.

Ik baal nu al dat ik daar niet bij ben!
Red Monolith / WSM 47 / OTS 47 Cast Iron Grate / WGA /Superfast Red Thermapen
Official KCBS Certified BBQ Judge

Pitmaster of BBQ Team www.SouthernDutchBBQ.com

MarBQ

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 3.197
  • Bacon gives me a Lard-On
Re: Adana Kebab
« Reactie #37 Gepost op: 04 juni 2013, 08:21 »
Ik zou best een stukje lusten!! ::)
WGA, OTP57, WSM47, WSJ, CSG, Maverick ET-732, DigiQ DX2, Porkert #5 + #8  WPO

There's plenty of room for all of God's creatures...right beside the french fries!!

Steven&Me Count: 12  Zin om te Q'en: Veel!!

Nosmo

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • Berichten: 3.689
  • Serial Heatermeter Builder
    • PietRMeter
Re: Adana Kebab
« Reactie #38 Gepost op: 11 augustus 2018, 15:58 »
Zo, de foto's doen het weer! B-)
Primo Oval XL , OTP 57

Maus

  • Vuurmaker
  • *
  • *
  • Berichten: 64
Re: Adana Kebab
« Reactie #39 Gepost op: 11 augustus 2018, 16:00 »
Zo, de foto's doen het weer! B-)
Daar ben ik blij om. Daardoor kwam het topic weer naar boven. En ga ik dit eens uit proberen.  :)
WEBER MasterTouch - BASTARD Large - PATTON Small Egg

Foxtrot86

  • Stoker
  • *
  • Berichten: 300
Re: Adana Kebab
« Reactie #40 Gepost op: 12 augustus 2018, 08:45 »
Nice op de todo.
Bbqcount 2018:
Steven & me count:

Brecht

  • Pitmaster
  • *
  • Berichten: 960
Re: Adana Kebab
« Reactie #41 Gepost op: 12 augustus 2018, 12:10 »
Moet ik hier ook eens gaan maken.
Primo oval Xl met Heatermeter en grillgrates
Weber performer deluxe 47cm, WGA met gietijzeren roosters
Bbqcount 2018: