Auteur Topic: Wedstrijd Pulled Pork  (gelezen 49528 keer)

Ridevi71

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 2.762
  • Rick
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #90 Gepost op: 19 mei 2017, 22:22 »
Eduard, maak er dan lekker ook coleslaw (recept van Dominique) bij, dat is heerlijk samen op een broodje!

Ik zeg: DOEN!
Being a vegetarian is a big missed steak

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.863
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #91 Gepost op: 19 mei 2017, 22:56 »
Eduard, maak er dan lekker ook coleslaw (recept van Dominique) bij, dat is heerlijk samen op een broodje!

Ik zeg: DOEN!


Echt wel  :)  Heerlijk =D>!
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

Eduard

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 10
  • Gaan met die banaan.
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #92 Gepost op: 22 mei 2017, 22:53 »
Gaan we zeker proberen!!😄😄
Weber OneTouch 57cm, Weber dutch oven. 🍖🍗🍻

Eduard

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 10
  • Gaan met die banaan.
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #93 Gepost op: 22 mei 2017, 23:05 »
Weber OneTouch 57cm, Weber dutch oven. 🍖🍗🍻

Dominique

  • Forum Emeritus
  • BBQ Junkie
  • *
  • *
  • Berichten: 6.597
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #94 Gepost op: 22 mei 2017, 23:42 »
Ik ga er van blozen....
Weer of geen weer heel vaak BBQweer.
Big Green Egg Large,2X WGA,SJ,Thai Stove, Weber original 47, WSM 47.
Certified BBQ Judge

Huyzeke

  • Gast
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #95 Gepost op: 03 oktober 2017, 15:02 »
Heren,
ik wil me dit weekend wagen aan pulled pork.
Er komt veel volk 14 man dus heb een stuk van 5.2kg besteld.
Hoe lang zou dit duren, Ik heb nog nooit met zo een groot stuk gewerkt...

Ridevi71

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 2.762
  • Rick
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #96 Gepost op: 03 oktober 2017, 15:11 »
Als je dit recept, wedstrijd pp, volgt, reken op 10-12 uur. Het is moeilijk in te schatten daar elk stuk vlees zijn eigen tijd nodig heeft.
Maak het in ieder geval een dag van tevoren (ook het pullen kost tijd) en dan op de dag zelf opwarmen.
Dan ben je zeker op tijd en kan je zelf ook lekker ontspannen.
Being a vegetarian is a big missed steak

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.863
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #97 Gepost op: 03 oktober 2017, 15:45 »
Altijd lekker. :)
Soms de tweede dag nog lekkerder dan gelijk van de Q  ;)
Ik denk dat de eindsaus dan goed in het vlees is getrokken. :-?

Succes met de grote P.P.
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

Huyzeke

  • Gast
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #98 Gepost op: 05 oktober 2017, 10:57 »
Opwarmen gewoon in de microgolf dan?
En wat vocht erbij zodat het sappig blijft...

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.863
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #99 Gepost op: 05 oktober 2017, 12:33 »
Opwarmen gewoon in de microgolf dan?
En wat vocht erbij zodat het sappig blijft...

Als je in de zoek functie "Pulled pork opwarmen" invult vind je diverse methode om je P.P. later weer smakelijk op te dienen.
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

splendid

  • Sprokkelaar
  • *
  • Berichten: 49
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #100 Gepost op: 27 oktober 2017, 19:24 »
Heb de injectiemix gemaakt. Maar vindt hem erg zuur. Klopt dit?