Auteur Topic: Wedstrijd Pulled Pork  (gelezen 47584 keer)

structor

  • Forum Emeritus
  • BBQ Junkie
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 6.716
  • Emiel
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #15 Gepost op: 20 november 2012, 19:13 »
Nou fijn hoor, dan moet ik dat weer gaan proberen.....


;D ;D hoera weer een reden om de q aan te steken
Primo XL, OTG 57, WGA, WSM 47, UDS, diy controller, lime thermapen
Bbqcount 2018:
S&M count:

Mac

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • Berichten: 3.498
  • Barbecue the way it should be
    • Mac's BBQ Pit
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #16 Gepost op: 20 november 2012, 20:48 »
Erg sportief dat jullie dit met ons willen delen hoor  :)
Dit wordt hier ook de volgende PP.



Mac
Caliber Pro Kamado Big Green Egg XL + Small, WSM 47, WGA, Maverick ET-732 + HM, Droogkast, CSG

Mijn BBQ Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqp

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.333
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #17 Gepost op: 20 november 2012, 23:12 »
Ik hak het niet fijn, het is zo mals dat je het in hele dunne strengetjes kunt drukken.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

Abraham

  • Pitmaster
  • *
  • *
  • Berichten: 919
  • Bram
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #18 Gepost op: 21 november 2012, 00:26 »
Gefeliciteerd met je 150e, dat red ik in 3 jaar misschien...
En hartelijk dank voor het delen. Ik ga het zeker proberen!
En dat boek, daar ga ik ook naar zoeken..
BGE Medium, OTP 57 met Grillspit, WGA, CSG, Porkert #10, Petromax 9qt, Heatermeter, iGrill, Thermapen, Gasser

Bbqcount 2016:

ChrisMaes

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.398
  • Kennis delen is belangrijker dan kennis verwerven
    • Rook zonder Vuur
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #19 Gepost op: 21 november 2012, 11:10 »
150 BBQ's op een jaar, ik wou dat ik daar ook tijd voor had :(

Zeer veel dank om dit recept te delen! Ik heb nog nooit een PP gemaakt ( :o ) maar ben wel van plan om het binnenkort te proberen.
BBQ blogger op Rook zonder Vuur en Habitgrowth

JohanD

  • Stoker
  • *
  • Berichten: 344
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #20 Gepost op: 21 november 2012, 20:55 »
Lekker, ga ik proberen.
Weber One Touch Premium 57 cm GBS, Weber Spirit Premium 320, WGA; DO 6 qt; WSM 47 cm

RoBBQ

  • Stoker
  • *
  • Berichten: 392
Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #21 Gepost op: 22 november 2012, 16:50 »
Proficiat met de 150ste.

150 keer bbq'en in een jaar, ben 170 dagen in Nederland dit jaar, dus voor mijn niet weg gelegd, om zo vaak te bbq'en.

Maar bedankt voor deze info, gaan we zeker een keer zo proberen.
Weber Char Q-260 , Maverick ET 732 , Igrill
Primo Oval XL
RED Thermapen (Sneller dan snel)
http://gelukvoorpuck.nl

Rocker

  • Pitmaster
  • *
  • Berichten: 707
    • ZeeKR Fotografie
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #22 Gepost op: 22 november 2012, 17:22 »
150 bbq's... tja, ik heb er maar 1 :D

Maar dit ziet er lekker uit... PP staat hoog op mijn todolijst, maar ik denk dat ik dan toch eerst een 'natural' ga, om de gewone smaak ook te kennen :)
OTP57, WSM47, WGA

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.333
  • Westland
    • BBQ-NL
Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #23 Gepost op: 22 november 2012, 18:28 »
Zou ik niet doen ;)
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

Rocker

  • Pitmaster
  • *
  • Berichten: 707
    • ZeeKR Fotografie
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #24 Gepost op: 22 november 2012, 18:39 »
haha, al kan ik die natural versie ook daarna proberen natuurlijk :D
OTP57, WSM47, WGA

Ronald Jan

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.911
  • Beverwijk
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #25 Gepost op: 22 november 2012, 19:20 »
Bedankt voor het delen ga het ook maken.
WSM WGA OTG 57 Mini green ei.

sjdehaan

  • Vuurmaker
  • *
  • Berichten: 75
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #26 Gepost op: 18 februari 2013, 08:14 »
Als er een gedeelte PP de vriezer ingaat, mengen jullie daar de PP eindsaus ook al door heen, of meng je dit er pas doorheen op het moment dat je de PP weer gaat eten.
BGE Large, BGE Minimax, WSM 47cm, WGA (1991) met houten handvatten, heatermeter,

Bbqcount 2017:

Gerard777

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 2.032
  • Closing the gap
    • De BBQ vakman
Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #27 Gepost op: 18 februari 2013, 12:46 »
Ik meng de saus pas na het opwarmen :)
KCBS certified barbecue judge, Weber Grillmaster @ Grilllacademy Zeewolde en pitmaster van het awardwinning PROBBQSHOP.NL BBQ team - Nederlands Kampioen Pork Ribs 2014
Powered by www.thermapen.nl en www.proBBQshop.nl

Rocker

  • Pitmaster
  • *
  • Berichten: 707
    • ZeeKR Fotografie
Re: Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #28 Gepost op: 19 februari 2013, 11:43 »
Ik had mijn eindsaus juist gewoon door mijn hele bak PP gemengd. Wat er van die bak overbleef heb ik in gevroren, dus de eindsaus zat er al in ;)
Anders moet je die eindsaus ook weer apart gaan bewaren/invriezen..
OTP57, WSM47, WGA

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.333
  • Westland
    • BBQ-NL
Wedstrijd Pulled Pork
« Reactie #29 Gepost op: 19 februari 2013, 11:55 »
Vries het met saus en al in, is ook beter tegen vriezerbrand.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team