Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Spareribs 3-2-1  (gelezen 524 keer)

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.322
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Spareribs 3-2-1
« Reactie #15 Gepost op: 14 augustus 2019, 21:40 »
Ik rub ze en dan mogen ze de barbecue in. Langer dan een uur of vier helpt alleen als je veel zout in je rub hebt.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

jvdheuvel

  • Sprokkelaar
  • *
  • Berichten: 37
  • Echte mannen eten geen honing, die kauwen bijen
Re: Spareribs 3-2-1
« Reactie #16 Gepost op: 15 augustus 2019, 11:34 »

Je hebt er wel heerlijk rookhout op gedaan, is dat vurenhout?  :D



Was een experiment.... maar was zo op... toen meen ik gewoon blokjes rookhout er op gelegd....
Weber Master Touch GBS 57cm

Het BBQ Genootschap

Re: Spareribs 3-2-1
« Reactie #16 Gepost op: 15 augustus 2019, 11:34 »