Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Lamsnek  (gelezen 184 keer)

Liefhebber 023

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 145
  • if you can't stand the heat get out of the kitchen
Lamsnek
« Gepost op: 09 juli 2019, 17:24 »
Ik heb nog een stuk lamsnek in de vriezer liggen.
Maarrrrrrrrrrrr geen idee hoe we dat lekker op de kamado klaar kunnen maken.
Heeft iemand dit hier eerder op de BBQ gedaan>?
Kan wel iets vinden, maar dat is een confit, en dat zoeken we niet.
Hoor het graag!
« Laatst bewerkt op: 09 juli 2019, 17:29 door Liefhebber 023 »
Weber One touch 47cm, Weber smokey mountain 47cm, Weber Go anywhere, Campingaz Adelaide 4 Premium Deluxe, QMaster-Senior, The Bastard large 2019

Friday is my second favorite F word. My first is FOOD.
Definitely FOOD.
Liefhebber van het carnivoorgasme.

dinjesk

  • Sprokkelaar
  • Berichten: 27
Re: Lamsnek
« Reactie #1 Gepost op: 09 juli 2019, 19:13 »
Pulled lam maken

Of een rollade van knopen.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk


noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.385
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Lamsnek
« Reactie #2 Gepost op: 10 juli 2019, 00:39 »
Pulled lam inderdaad. Heerlijk met een saus op basis van worchestershire saus.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

Het BBQ Genootschap

Re: Lamsnek
« Reactie #2 Gepost op: 10 juli 2019, 00:39 »