Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Bbq saus  (gelezen 289 keer)

larsdb

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 18
Bbq saus
« Gepost op: 10 mei 2019, 19:31 »
Ben aan het kijken om één deze dagen spare ribs te gaan maken en vroeg mij af welke bbq saus jullie gebruiken voor het inpakken?

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.333
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Bbq saus
« Reactie #1 Gepost op: 10 mei 2019, 20:20 »
Voor het inpakken gebruik ik boter, lichtbruine basterdsuiker en agavesiroop.

Saus gaat er pas een half uurtje voor voor het einde op omdat dat nog weleens wil verbranden door het hoge suikergehalte.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.743
Re: Bbq saus
« Reactie #2 Gepost op: 10 mei 2019, 22:46 »
Ben aan het kijken om één deze dagen spare ribs te gaan maken en vroeg mij af welke bbq saus jullie gebruiken voor het inpakken?


Ik gebruik ook wel eens wat (opgewarmde) appelsap.
De ribben pak ik dan dubbel in.
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

SilverFox

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 4.311
Re: Bbq saus
« Reactie #3 Gepost op: 10 mei 2019, 23:02 »
Ik gebruik ook appelsap (1 a 2 eetlepels, onopgewarmd, dat vergeet ik altijd :D )
Weber Genesis S-330, Big Green Egg Large, Weber Go Anywhere, DigiQ DX2, Thermapen MK4

Het BBQ Genootschap

Re: Bbq saus
« Reactie #3 Gepost op: 10 mei 2019, 23:02 »