Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Welke bbq saus  (gelezen 230 keer)

larsdb

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 18
Welke bbq saus
« Gepost op: 10 mei 2019, 19:23 »
Ben aan het kijken om één deze dagen spare ribs te gaan maken en vroeg mij af welke bbq saus jullie gebruiken voor het inpakken?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.692
  • Primomaan
Re: Welke bbq saus
« Reactie #1 Gepost op: 12 mei 2019, 08:58 »
verplaatst vanuit nat spul naar recepten gevraagd, nat spul is voor Vis recepten.

Als ik BBQ saus gebruik dan is dat in de volgende verhouding: 3 EL. blues hog original bbq saus + 1 EL. blues hog red tennessee en +1 TL. frambozenjam
Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.652
Re: Welke bbq saus
« Reactie #2 Gepost op: 12 mei 2019, 09:21 »
Ben aan het kijken om één deze dagen spare ribs te gaan maken en vroeg mij af welke bbq saus jullie gebruiken voor het inpakken?


Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote

Hangt heel erg van je smaak af natuurlijk, wij gebruiken verschillende sauzen voor spareribs altijd wel naar de zoete kant o.a.  Sweet Baby Ray (sommige van ons vinden hem niet te nassen) ,Noskos (de Original) en vaak prutsen we zelf iets in elkaar, zoeken dan in allerlei recepten.
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

Het BBQ Genootschap

Re: Welke bbq saus
« Reactie #2 Gepost op: 12 mei 2019, 09:21 »