TerrasXXL Vuur en Rook

Auteur Topic: Pulled Beef Ragoutbroodjes  (gelezen 393 keer)

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.259
  • Primomaan
Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Gepost op: 02 december 2018, 19:08 »
2 weken geleden Pulled Beef gemaakt http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20352.0
en we hadden nog redelijk wat over.
Besloten om met een deel ragoutbroodjes te maken het recept van de ragout is volgens het krokettenrecept van Kees Holtkamp en hier bekend gemaakt door onze Frits (PP kroketten).
BBQ op 220 graden en de broodjes 30 minuten gebakken.
Ze waren erg lekker maar helaas barstte de helft van de broodjes open.
Hoe dat komt zou ik niet weten maar ik heb nog een deel in de vriezer liggen om verder te experimenteren.





























Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

KaYDee

  • Vuurmaker
  • *
  • Berichten: 68
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #1 Gepost op: 02 december 2018, 19:41 »
Goed idee! ziet er heerlijk uit. Ik ben een groot fan van "leftover" cooking.
Een bitterbal variant voor bij een sportwedstrijd lijkt me ook top.
Bedankt voor de inspiratie!  B-)
Weber GBS 57<>Weber WSM 47<>Weber SJ<>iGrill2

Hans

  • Gerijpt
  • *
  • Berichten: 3.038
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #2 Gepost op: 02 december 2018, 21:28 »
Mooi smaakvol idee, dank voor het delen. ;)
Ik kan genieten van een goede BBQ. party :-)

Maus

  • Kooltjesharker
  • *
  • *
  • Berichten: 117
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #3 Gepost op: 02 december 2018, 22:00 »
Woow. Dat leek mij wel eens heel lekker om te proeven. Ooit ook een proberen.
WEBER MasterTouch - BASTARD Large - PATTON Small Egg

Ridevi71

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 2.238
  • Rick
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #4 Gepost op: 02 december 2018, 22:02 »
Lijkt me erg lekker.
Ooit gaat het hier ook gebeuren
Dank voor deze variant Ewald
Being a vegetarian is a big missed steak

picosuma

  • Pitmaster
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 789
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #5 Gepost op: 04 december 2018, 12:15 »
Mooi gedaan en lijkt mij erg lekker  :)
Grill Guru Elite,Barbecook, One minute lighter,Fantast, maverick 733

Bbqcount 2018:
Steven & piet count:

Bram

  • Stoker
  • *
  • *
  • Berichten: 471
  • Mager en gezond, maar dik tevreden
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #6 Gepost op: 08 december 2018, 21:02 »
Mooi gedaan Ewald.
Heb je al een id over het open barsten?
Het lijkt me wel een heel lekker maaltje. Zou ik graag een hapje van proeven
WGA - OTP 57 - BGE Large - iGrill 2 - Thermapen MK4

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.259
  • Primomaan
Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #7 Gepost op: 09 december 2018, 17:16 »
Mooi gedaan Ewald.
Heb je al een id over het open barsten?
Het lijkt me wel een heel lekker maaltje. Zou ik graag een hapje van proeven

Ik vermoed ongeduldig.
De ragout moet eigenlijk 24 uur of langer opstijven in de koelkast.
Dat heb ik veel korter gedaan.
Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

Het BBQ Genootschap

Re: Pulled Beef Ragoutbroodjes
« Reactie #7 Gepost op: 09 december 2018, 17:16 »