TerrasXXL Vuur en Rook

Auteur Topic: Even voorstellen  (gelezen 191 keer)

fredkamado

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 1
Even voorstellen
« Gepost op: 08 oktober 2018, 20:55 »
Fred is mijn naam en ik houd (natuurlijk) van barbecuen. We hadden al een COBB, maar nu ook een KamadoJoe Classic. Ik heb al een aantal gerechten geprobeerd en kwam tijdens het zoeken naar buikspek op deze website. Er staan veel leuke gerechten en wil deze proberen en eventuele ervaring met jullie delen.
 



Maus

  • Kooltjesharker
  • *
  • *
  • Berichten: 117
Re: Even voorstellen
« Reactie #1 Gepost op: 08 oktober 2018, 21:39 »
Welkom hier. Voor recepten enz zit je hier goed.
WEBER MasterTouch - BASTARD Large - PATTON Small Egg

Ewald

  • Beheerder
  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.258
  • Primomaan
Re: Even voorstellen
« Reactie #2 Gepost op: 09 oktober 2018, 08:39 »
Hoi Fred,
welkom bij het Genootschap
Primo Oval XL, Weber OT57, WGA, Cast iron stuff, Temp. monitoring Maverick ET732 & ET733, CSG, Fire Ignition by SwissFlame
KCBS Certified BBQ Judge

Der Wahnsinn ist nur eine schmale Brücke.
(Till Lindemann)

Frits

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • Berichten: 10.114
Re: Even voorstellen
« Reactie #3 Gepost op: 09 oktober 2018, 09:17 »
Fred, welkom op het BBQ Genootschap!

Ceriel

  • Beheerder
  • BBQ Junkie
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 7.037
  • Achterhoek
    • Ceriel's Grill & BBQ
Re: Even voorstellen
« Reactie #4 Gepost op: 09 oktober 2018, 21:12 »
Welkom hier Fred!
Proud member of Backcorner BBQ

Steven & Me count:

Ceriel's Grill & BBQ

Ridevi71

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 2.238
  • Rick
Re: Even voorstellen
« Reactie #5 Gepost op: 14 oktober 2018, 10:03 »
Welkom hier
Being a vegetarian is a big missed steak

Lowietje72

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.682
  • Lourens
Re: Even voorstellen
« Reactie #6 Gepost op: 29 oktober 2018, 19:07 »
Welkom Fred!
WGA, Smokey Joe, OTP57, OTP47, WSMC57, Q120, Weber logo tattoo, CSG, DO 6qt, KCBS CBJ, Thermapen

Bbqcount 2018:

Not everything that can be barbecued counts; and not everything that counts can be barbecued