- Berichten
- 868
Ge?nspireerd door de foto uitdaging van Sander72 ben ik aan de gang gegaan met internal affairs. Combinatie van lekker stokje en een tapenade op chrostini?s. Laatste was een idee opgedaan in Toscane waar we dit in een restaurant kregen voorgeschoteld. Het stokje was een variant hoe Oma vroeger de kippenlevertjes voorschotelde, dus met een spekje.
De kids ging dit even te ver dus voor hen chrostini met tomatensalsa.
Hier de foto?s. Met dank aan Sander voor de uitdaging.
Begonnen met verse kippenlevertjes.
Inwikkelen in een spekje en op een stokje met paprika en zongedroogde tomaten.
Voor de tapenade heb ik de skillet tevoorschijn gehaald.
Uitje fruiten
Paddenstoelen erbij
Levertjes erbij
Laten sudderen in wat witte wijn en na paar minuten anjosvisfilets erbij
En dan alleen nog even door de blender en klaar is de tapenade.
Erbij dronken we een geweldige rose, gedronken bij Beachclub O in Noordwijk en nu thuis in Lisse. Ging perfect met de stokjes en Chrostini?s. Bleef mooi overeind naast de lever smaak.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De kids ging dit even te ver dus voor hen chrostini met tomatensalsa.
Hier de foto?s. Met dank aan Sander voor de uitdaging.
Begonnen met verse kippenlevertjes.
Inwikkelen in een spekje en op een stokje met paprika en zongedroogde tomaten.
Voor de tapenade heb ik de skillet tevoorschijn gehaald.
Uitje fruiten
Paddenstoelen erbij
Levertjes erbij
Laten sudderen in wat witte wijn en na paar minuten anjosvisfilets erbij
En dan alleen nog even door de blender en klaar is de tapenade.
Erbij dronken we een geweldige rose, gedronken bij Beachclub O in Noordwijk en nu thuis in Lisse. Ging perfect met de stokjes en Chrostini?s. Bleef mooi overeind naast de lever smaak.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk