BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Pulled Pork

t-ri

Tondelzoeker
Berichten
1
Hoi Allemaal,

Vandaag begonnen aan mijn eerste keer pulled pork. Bij de slager ca. 2.5kg procureur gekocht om het te gaan maken. We gaan het zien, aangezien de visite voor mijn verjaardag al om 3 uur komt. Om 7:30 uur vanochtend opgestaan om de BBQ aan te steken. Om 08:30 uur het vlees erop gelegd en wat problemen gehad met de temperatuur. Die wilde maar niet boven de 95 graden uitkomen, dus 3 extra kooltjes erbij gedaan, waarna de temp gestaag steeg tot 115-120 graden met uitschieters tot 130-135. Zou dit kunnen komen door de regen de eerste 1,5 uur? Na een half uur regen toch maar de parasol erboven gehangen. 

Sinds een uurtje of 9:30 de temp stabiel gekregen op 110-117 graden. Helaas geen foto's van de start, maar die komen hopelijk nog bij de glaze en het pullen zelf.

De temperatuur stijgt nog gestaag zoals te zijn hier:
8:30 uur 8 graden
10:50 43 graden
11:10 47 graden
11:16 49 graden
11:23 50 graden
11:26 51 graden
11:36 53 graden temp 110
12:01 56 graden temp 113
12:08 57 graden temp 115
12:11 58 graden temp 117
12:22 59 graden temp 112
12:29 60 graden temp 115
12:32 61 graden temp 117
 
Leuk! Enjoy de ride


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Succes ermee. Ik ben om 07:30 begonnen met een pp vandaag. Zit vanaf 14:00 op 83 graden. Nu wachten tot de zone eindelijk voorbij is.

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Ik denk dat je om de visite te verrassen wat eerder had moeten beginnen bij een procureur van ? 2 a 2,5 kg moet je toch wel rekening houden met een totaal tijd van minimaal 9 uur en dan nog even rusten en plukken, ben je zomaar 1? uur me bezig.
Maar wellicht heb je geluk niet ieder stuk vlees reageert het zelfde.
Veel succes, eet smakelijk en een fijne verjaardag. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan