Auteur Topic: Char Siu en Yangzhou fried rice  (gelezen 2075 keer)

Sander72

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 3.248
  • Foodporn Factory BBQ-Team
    • www.SANDERDEJONG.com
Re: Char Siu en Yangzhou fried rice
« Reactie #30 Gepost op: 22 april 2018, 14:50 »
Ik heb zitten denken om met mijn wederhelft mee te gaan naar Tony Stone maar nu weet ik het zeker ik kom ook :D zou je voor mij ook wat willen meebrengen om te proberen ;;) :-*

Da's een dikke vette deal Jet!
BGE Large - WSM-57 - Weber OTO 57 - WGA - DO Cook-Off 2017 *180* Perfect Score!

Steven & Sander count:

Jos

  • Vuurmaker
  • *
  • *
  • Berichten: 91
  • Music, sun, good food, music, sun, good food......
Re: Char Siu en Yangzhou fried rice
« Reactie #31 Gepost op: 22 april 2018, 15:48 »
Wow!! Deze gaat direct op de to-do, prachtig verslag.
Music, sun, good food, music, sun, good food......

Bbqcount 2016:

bladerunner

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 210
  • Get that pork pulled!
Re: Char Siu en Yangzhou fried rice
« Reactie #32 Gepost op: 25 april 2018, 22:51 »
Mooi recept idd en gaat op de todo bij mij ook...... eerst eens aan de burnt ends starten.

Mooie foto’s hoor zit te kwijlen bijna lol!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Weber one touch
Campingaz 4 Series Cast Iron EXS
Lashandschoenen

McPeet

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 1.494
  • Peter
Re: Char Siu en Yangzhou fried rice
« Reactie #33 Gepost op: 06 mei 2018, 16:10 »
Ziet er weer meer dan lekker uit. Ben overigens benieuwd naar je in honing gefermenteerde knoflook. Heb je daar een recept voor.

Jazeker. Ontvelde teentjes knoflook in een Weckpot (met waterslot) stoppen en onder honing zetten. Gebruik daarvoor de beste bloemenhoning die je kunt vinden, hoe minder bewerkt hoe beter... ik heb een collega op werk die hobby imker is en die heeft rauw geslingerde honing zonder pasteurisatie of suikerstroop aanvullingen. Minstens 8 weken laten staan en soms omscheppen. Dan heb je honing met knoflook smaak die zalig is in dressing en knoflookjes die zacht en geurig zijn. Kom je kijken bij Tony Stone? Dan kan ik wat meebrengen voor je Peet!
Top deal Sander, ik kom zeker kijken. En proeven natuurlijk. Mocht je collega nog wat honing hebben, ik hou me altijd aanbevolen. Echte goede honing is zo lekker.
Bbqcount 2018: - Steven & Me count:

WGA | Weber Summit 470e | Rösle F50 smoker | Maverick ET-733 | Thermapen

Proud member of Triple-T 2017

McPeet

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 1.494
  • Peter
Re: Char Siu en Yangzhou fried rice
« Reactie #34 Gepost op: 10 mei 2018, 20:29 »
Vandaag deze gemaakt. Met z'n 3-en er ENORM van genoten. Dank voor het toprecept
Bbqcount 2018: - Steven & Me count:

WGA | Weber Summit 470e | Rösle F50 smoker | Maverick ET-733 | Thermapen

Proud member of Triple-T 2017

Sander72

  • Gerijpt
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 3.248
  • Foodporn Factory BBQ-Team
    • www.SANDERDEJONG.com
Re: Char Siu en Yangzhou fried rice
« Reactie #35 Gepost op: 10 mei 2018, 20:42 »
Fijn Peet, super om te horen!
BGE Large - WSM-57 - Weber OTO 57 - WGA - DO Cook-Off 2017 *180* Perfect Score!

Steven & Sander count: