TerrasXXL Vuur en Rook

Auteur Topic: Project van Jet, Pastrami  (gelezen 5496 keer)

roan_b

  • Sprokkelaar
  • *
  • Berichten: 35
Re: Project van Jet, Pastrami
« Reactie #120 Gepost op: 10 maart 2018, 11:37 »
Dat ziet er mooi uit en smakelijk uit alleen weer jammer van de kaas  :D mooi gedaan. :)

Oke, speciaal voor jou.................De lunch, zonder kaas  :D

Mijn vermoeden is uitgekomen, koud vind ik hem persoonlijk nog lekkerder dan warm.











Cheers, op naar het volgende project. :-h

Bedankt allemaal voor het meelezen en meeleven met mijn project, en niet te vergeten jullie adviezen.
En natuurlijk ook mijn dank aan mijn wederhelft Ewald voor het maken van de vele foto's  :-*
Weekje of 2 in de frigo. Dan is het nog lekkerder

Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk


Girlscangrill

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 9
Re: Project van Jet, Pastrami
« Reactie #121 Gepost op: 13 maart 2018, 12:23 »
Nog iets voor op mijn to do list!! Ik ben gek op pastrami, maar nog niet de tijd gemaakt om er mee aan de gang te gaan. Dank voor de nudge!

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk


robdegekste

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 183
Re: Project van Jet, Pastrami
« Reactie #122 Gepost op: 18 maart 2018, 09:25 »
Thnx voor het delen van alle info en foto's. Echt genieten om alles zo te zien.

caeyers

  • Vuurmaker
  • *
  • Berichten: 66
Re: Project van Jet, Pastrami
« Reactie #123 Gepost op: 22 maart 2018, 10:15 »
Staat hier ook nog op de To Do!

Superjohn

  • Stoker
  • *
  • Berichten: 357
Re: Project van Jet, Pastrami
« Reactie #124 Gepost op: 09 mei 2018, 18:00 »
Lang niet meer gekeken hier, maar dit zijn toch de verslagen die het de moeite waard maken  ;) 
Het gaat prima met een Primo,
Primo Oval XL, Broil King 590, IGrill 2 met 4 probes, Rook oven komt ook nog ;-)

Het BBQ Genootschap

Re: Project van Jet, Pastrami
« Reactie #124 Gepost op: 09 mei 2018, 18:00 »