BasBQ
Beef en Steak

Pittige Road chicken

 
 
 

werty

Vuurmaker
Berichten
77
Vandaag een pittige platte kip gemaakt.
Eerst heb ik zijn ruggengraat verwijderd.

Toen lekker ingewreven met een rub van 1 eetlepel Paprika poeder, 1 eetlepel Chili poeder, 1 eetlepel Zout , 1 eetlepel knoflook poeder , 1 eetlepel Poeder suiker.

De BBQ gereed gemaakt voor indirect grillen en op gestookt tot ongeveer 170 graden.

Terwijl de kip langzaam naar een kerntemperatuur van 80 graden gaat heb ik een 100ml Chilisaus met 50 gr boter aan de kook gebracht.
Als de kip op 80 graden  de kip rijkelijk insmeren met de saus. de kip nog ongeveer 5 minuten laten liggen.
Een bedje gemaakt van sla wortel en tomaat en wat sladressing, ik zeg eet smakelijk.

We hebben lekker gegeten en gaan dit vast nog eens maken.
bedankt voor het lezen.
 
Lekker hoor! Ik hou wel van gekleurde chickies
 
Lekker hoor
 
Hij ziet er heerlijk uit!!
 
mooi chickie
 
Yum!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Heerlijk chickie
 
Terug
Bovenaan Onderaan