BasBQ
Beef en Steak

Prime rib caveman style in zuid-Frankrijk

 

Thuur

Tondelzoeker
Berichten
16
We zijn gezellig een paar dagen bij onze vrienden in zuid-Frankrijk. Erg leuk maar ik moet dan wel mijn BGE ontberen.
Dus op creatieve wijze aan de slag gegaan met een mooie prime rib (c?te de boeuf in Frankrijk) caveman style.
4d8f376a26d1635f85c6dba9ce4f468f.jpg


Ik had het nog nooit gedaan, dus was best spannend.
Prime rib puur in de kolen gegooid. Tot 49 graden kerntemperatuur.
Daarna doorgaren tot ca. 52 graden.
aecef6ee5ca56906490feb1f16b9d059.jpg

e32056ef84e1093b20ee416ce7eb4591.jpg

Erg lekker! Vrienden hebben genoten!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ceriel +1
 
Ah geweldig ziet er goed uit!
 
Niets mis mee
 
Thuur zei:
We zijn gezellig een paar dagen bij onze vrienden in zuid-Frankrijk. Erg leuk maar ik moet dan wel mijn BGE ontberen.
Dus op creatieve wijze aan de slag gegaan met een mooie prime rib (c?te de boeuf in Frankrijk) caveman style.
4d8f376a26d1635f85c6dba9ce4f468f.jpg


Ik had het nog nooit gedaan, dus was best spannend.
Prime rib puur in de kolen gegooid. Tot 49 graden kerntemperatuur.
Daarna doorgaren tot ca. 52 graden.
aecef6ee5ca56906490feb1f16b9d059.jpg

e32056ef84e1093b20ee416ce7eb4591.jpg

Erg lekker! Vrienden hebben ge


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk



Hoi Thuur

Hoe heb je hem laten door garen?
Ook gewoon op de kooltjes of toch een rooster oid gebruikt?
Zier er iig heerlijk uit. :) !
Lusten we zeker.
 
Na een tijdje was ik bang dat sommige stukken te veel zouden verbranden. Toen heb ik hem nog even op een rooster gelegd. Daarna nog 10 minuten onder aluminiumfolie.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Prachtfoto Thuur... geweldig debuut bij de wedstrijd.
De toon is gezet! ;)
 
Wow... dat ziet er indrukwekkend en lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan